31.10.2012

kuvaton lässynläpä text

Maanantain agit: voisko sanoa että selkotreeniä.. ratana kaheksikon muotonen kuvio, sisältäen kaks hyppyä ja kaks putkea. Juu, ois kiva osata ohjata, ai nii mil kädel ai mis kädes palkka ai mitä teen siin ja siin kohas ja kun ei silti vaan mee jakeluun :)) kumma kun koira kun on Marian ohjaukses, se menee just niinkun pitäiski :) Mut just tollasii helpohkoi juttui tarvis harjotella, ennemmin kun jotain yhtä pikkukuviota. Vire vähän laski homman edetes. Pienen tauon jälkeen koitin lelupalkkiol, kummasti se unohtiki ihan perusjutut yht'äkkiä kun oli lelu mieles mut lopult saatii menee paremmin sil lelupalkal. Mun pitäis keksii tokooki joku muu (ruoka)palkka, oon tähän asti kokeillu kinkkusuikaleit, tonnikalapasteijatuubii, jotain pienii koiran namei ja aina käytös olleit nakin ja makkaran paloi mut läpimurtoo kummankaa koiran kohal en oo viel keksin, etenkin tälle kun ne nakit on vähän että joo... menee alussa. Ne nakit ja makkarat on vaa niin simppeleit (ja halpoi.:D) Lelua kun tokon pikkujuttui harkates ei oikein voi käyttää. Otettiin siin ootelles välil jotain seuraamisii ja Maria vinkkas et sille vois tokos antaa palkkioks putkeen tai keinulle menon kun se niin kovast niin tykkää...:D niin no, pitäis joku kerta kokeilla jotenki. noh enivei, otettii lopuks vähä keinutreeniä ja se on nyt siin hyväs kondikses mitä sen pitää tähän mennes olla, samaa eessuntaassun pampam harkkaa aina välil muistutteluks, isokeinu sitte kun on kasvanu. Muut treenaajat ihmetteli juniorin kovaa päätä ja hermoi, miten se keskittyy koko ajan vaa tekemisee eikä välitä yhtää keinun liikkeest ja äänistä. :)

Tiistain tokot: mitäs sitä ees viittis kirjottaa... Ainakin tajusin tai priimasin ongelman, mist tietyt seikat johtuu ja sillein, tai oon miettin tota varmaan aina mut nyt se varmistu. noh taas peruskauraa ja sillein, ihan okst meni, täl kertaa keksi aina nousta peruasennost ylös ja ottaa muutaman askeleen ja tulla takas, jos heruis namii, joo ei onnaa. :D paitsi välil... Ja piti vähän välii myös morjestella etenki naapuri spanielia, eli oli vähä sähläyst koko ajan... Vihdoinki luoksetuloharjotuksii, tosin jopa yhen kerran ja välimatka kolme metrii... et sillein! Paikal pysymis harjotuksii, joo se paikkasana on sit kirosana et älä muuten sano sitä! Muutaman kerran onnistu, sit pentuu alko tympii moinen. Yks ärsyttävimmist seikoist meijän treeneis on et käytetää selittämisee, mitä ei aina ees kuule tai ei liity aiheesee tai menee väkisinki ohi, ihan hitosti aikaa! Varsinki penturyhmäs moinen on ihan turhauttavaa kun ei toikaan jaksa vaan kököttää. no mut sillein, kotimatkal otti kaikki taas niiin päähän et hilkul olin vetää ojaaki korves:)

Tänään allekirjoittanut valittiin niin seuran hallituksen jäseneksi, kuin myös tokotoimikunnan jäseneksi, jeejee! Saas nähä, mitä on odotettavissa, hallitushommasta mulla ei oo sitte mitää käsitystä, no selkinnee sit ens vuoden puolel...:D Tokotoimikunnassa ainakin pääsee vaikuttamaan systeemiin ja jo näillä näkymin koko combosta on tulossa semmonen mitä tahtoisin:)

Tänään lenkil keksin miten saada mäykkyyn lenkeil vauhtia! Ei muuta ku pistin koirien hihnat toisiinsa kiinne ja sit mentii, ne oli ekaan iha et täh?? Sit pentu meni nappaasee vähä korvast et tuus nyt jo ni eihän siin auttan muutaku paapakoiran juosta peräs:DD juniori vei ihan sata-nolla, hyvin paapa kyl pysy peräs:D
Oon iha unohtan laatikkojutut, viime viikol ei päästykkää ku ei ollu autoo, laatikko on mäsään eikä siis olla ees treenattu... onneks hommal ei oo mikää kiire, eri juttu kauan koulutukset kestää:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti