24.10.2012

pisit

Maanantain agsaa! _vähän_ taas silmät ristis kun meijän lenkki venähtiki suunnitellun puolen tunnin sijast pari tuntiseks ja lyheni paril kilsal:D mistä moinen, no kun sitä tuppaa aina jäädä suustansa kiinne...:) nyt alettiin harkkaamaan keinua, ensin keinun paukauttelua, sitte laskettiin se ihan alimmalle tasolle ja siinä pieniä liikkumis harjotuksia siinä, ei siis ees mitään isoja keinahduksia, totutetaan se näin tollaseen liikuvaan tasoon ja pikkuhiljaa edetään. Muistuteltiin taas pussia ja sitte otettiinki sitte semmosta suunta eteen, 180 asteen käännös suoraan putkeen ja siitä pussiin ja se vähän kusi siinä pussiin menossa, meni melkein aina pussin vierestä... hmm! Ja hupsista vain muutaman kerran kun oltiin harrastettu moista, tulikin kesken juoksun pisit :)) hupsista vain, eikä oo tod. eka kerta sinne, vitosen sakko.....:):))) 

Tiistaina tokoiltiin taas. Ennen halliin menoa leikittiin parin belgin kanssa ja sitte mentiinkin suoraan sinne, käymättä pientä lenksaa ja hupsista vain, tehtiin halliin heti pienet pisit. :)) oma moka, hyvä marika:)) toki voin syyttää tilanteesta myös rva X:ää koska ei senkään takia keretty ja sai mut vaan äkäseks.:))
Taas samaa, en mä voi olla perusasennos, meen mielummin maate, siis nukkumaan! Namien jako loppu kyl alkujaan, sit alko tajuumaa et just, et sit annakkaa namii joka kerta ku nousen takas, pöh! Sit on tullu taas kiva uus onkelma, siis haloo, eihän nyt paikal voi pysyy, siis daa paikka sana on kirosana! Niinkun se on ollu nyt moneen muunaki päivään, varsinkin kotona! Siis haloo, saanhan mä sen herkkupalan muullakin keinoin ku paikal pysymisel, sitä paitsi peppu puutuu moisest hommast! Ja livohkaan lähteminen on paljo kivempaa! Noh ei se sentäs treeneis sitä pahemmin tehny, onneks sil on vähä semmoin treenimeininki, nyt treenataa ja sillee...:D ja hiffataa ja sillee...:D
 Muuten meni varsin hienosti, oli taas ihan peruskauraa, istumisii, seuraamisii, kontaktijuttui yms. nou problem, hieno vauvva. :)) Lopuks taas Varpun kans leikkimist, voi söps kun ne on niiin ihanii kahestaa:))

Kolmas uus problem, sen nimi on pisiproblem! Se on jo aika hienost oppin sisäsiisteyttä, esmes ei oo ainakaa maanantain, eilen ja tänää tehny midi! Mut parin viikon sisäl, kun se on sitä hommaa alkanu hiffaa, se on alkanu tekemää ilopisejä! Ja kun sitä ei ees tiiä missä tilantees ne tulee, kun se säikähtää, joku tulee kotiin, meille tulee vieraita, kun mä herään, kun se tietää tehneensä väärin yms kummallisia tilanteita! Ja sitte pisiä tulee ja sitä on lopulta kaikkialla, se kun ei oo semmonen lorahdus. Tosi, kaikkia ilahduttavaa toimintaa. Mä niin toivon, et ois ohimenevä vaihe täs hampaitten lähön aikaan, muuten ei auta kun hommata pöksyt!

Tänään vein auton korjaukseen Kuvolaan ja otinkin Kähiksen mukaan. Käytiin taas lemmikkikaupas tutkailemas ja sitte suunnattiinkin bussilla kotiin. Onneks kiltti kuski otti meijät mukaan. :) Kyllä siitä matkailija vielä tulee, täydet pisteet pokas! Mut silt ois pari toivetta: "seulaavan kerran maksetaan vaikka ylimäälästä et saadaan extla-leveät penkit mihin mahtuis tämmöin pien lapinkoilaki nukkumaan kunnol ja taljoilu tottakai, kai ny busseistki bisnes luokka löytyy:)"

lemmikkikaupan mallina!

tuosta otetaan sitten ehottomasti tuollaisia!

apua!
piätkö nyt sen tulpas kiinne ja annat mun nukkua?!!

kiitos:)

mun villeis unis mä olin tämmönen paimen ja paimensin mun
lempieläimiä, halakoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti