4.11.2012

menoa ja meininkiä:)

Onpas ollut kiva viikonloppu Helmiksen kanssa. :)

Eilen oltiin KSSKn joulukarkeloissa hömppäilemässä, meikää pyydettiin taas kuvailemaankin. Kaikennäköstä mukavaa tekemistä ja yhessä oloa. :) Käytös oli ihan hyvää, välil vähän piti melskaa mut sit tuli et ainii, eiks saanukkaa? Subren kans myös leikittiin, saatiin ne omaan aitaukseenki, sit ne keksi karata sielt pienest raost ja Helmi läkski kattoo parii borderterrierii eikä ollu kuulevinaakaa ku kutsuin sitä:D
Meikä osallistu tarkkuusheittoon ja purkkiarvaukseen eikä ylläri sijotusta:) Helmis osallistu ensin makkaransyöntikisaan, kaikki syötiin, hitaasti mutta varmasti. :) Kympin kastiin ei päästy, sijotuksesta ei hajua. Sitten olikin etsi emäntä- kisa. Meikä meni istumaan aidan taakse ja kun aika alko, aloin kutsumaan fifiä ja juu löys mut mut ois niin mielellää tullu aidan läpi tai yli, lopulta avustaen löys mut. :D Voittajan aika oli jotain 9sek kun meil oli jotain 1,30 vai 2,30 :D
Sitten olikin joukkueviesti. Meidän joukkueessa Salla kera Secin ja Subren ja joukkueita oli jotain 10-15? Ideana mennä koiran kans rata jossa oli spiraalijuoksuu, läpimenoo, semmonen putkijuttu ymsyms. ja tadaa jeee! Meijän joukkue sijottu kolmanneks!! :)) Hyvä myö!! :))
Sitten olikin putkirace, amatöörien sarja. Jotain 15-20 koiraa siinäkin ehkä? Kolme putkea U:n muodossa. Alku oli lupaava, päästän Helmist irti ja samaten se karkaa putkeen, yks huutaa aika käy mee vaan, panic! Sit yks huutaa et ei käykkää uusiks! Ja sitte jeeeee!! Hienosti meni ja nopeaaa ja jeeeee!!::):)))) Ja sit myö voitettiin se skaba!! Vitsi oli kivaaaa, etenki se ku tultii maalii, raikuvat aplodit ja fiilis et jes vitsi meni hyvin :):))) Palkinnoks saatiinki mm. hieno uus peti, kyllä kelpaa :)) jummi oli kivaa!:)
Haha tuli myös pari ihmist taas "juu ollaa kuultu juttuu täst koirast Homeetalt...." jne :DDD ihanaa:))
Hieno KSSK viikko, paikat hallitukseen ja tokotoimikuntaan tienattu ja pari palkintosijotusta kisoista! :)

(edit. makkaransyöntikisas Helmi sijottukin sijalle 13/33, etsi emäntä skabas sijalle 38/39 :DD, viestin sijotus 3/8 ja putkirace 1/10. :DD joo en ihan pysyny selvil noist koiramäärist aikasemmin mut kummiskiiiiii:D:D:D juu ei tuu Helmist näyttelyfifii, etsintäkoiraa eikä jäljestäjää, sen sijaa siit tulee agififi ja tokofifi:D)

Tänään
käytiinkin Elimäellä, Hongiston kylän tienoilla Kouvolan seudun lappalaisten retkellä. Tuttuja ja uuusia tuttuja koiria ja ihmisiä. :) Käytiin lenkillä lähi metissä, harmi kun oli niin sumuista, ois ollu varmast hienot maisemat. Oli monta leikkikaveria Helmille, ois ollu vaan kiva päästää irti. Sitten olikin ruokailu hienossa tilassa ja mulle vähän ugh tilanne, ruuaks kasvissosekeittoa, o,ou, pakko syödä, ei kehtaa olla syömättä.:DD Mut hyväähän se olikin, creme fracen kera, nyt tunnen olevani aikuinen kun oon uskaltautunu moista syömään. :D (miksköhän en koskaa kehtaa mennä toisille/ toisten kans syömää... :D)  No sitten vähän höpöttelyä ja lopuks vähä viel koirien kans pyörimist. Yhtää kuvaa en ottan, Täplätassulle kiitos parista muistosta :) Kiva päivä!

Subre? kannoilla!

ai mää vai?

pakollinen palkintoposetus!
kyl kelpas uudes palkintopedis kera palkinto denta stickin :)
saccii
siis daa mää oon tääl!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti