8.10.2012

doh

männeen viikon tapahtumia... tän blogin kirjottaminen tuntuu välil ylivoimaselt, ei vaan saa aikaan vaik koneel istuu. :D

Torstaina käytiin ensin vähän hallilla ottamassa käännöksiä ja putki syöksyä ja kokeilin keppejä ja jee! hienosti teki! :) Käännös treenissä meikä tunaroi, toi ohjaaminen ja palkkaaminen on vähän öö.. vaikeeta :D Sitten lähettiin kattomaan kaveriani ja sen yks vuotiasta dobberia. Kähis näytti taas kunnolla luonteensa, kun näki dobberin tulevan ulos, alotti semmosen tappo huudon että hän kuolee voi eiii puhumattakaan kun se tuli päin ja haistelemaan, samallaista huutoa kun kynsiä leikatessa, yritti pelastaa nahkansa ajoissa. :) Samallaista huutoa oli pitkään, kun käytiin lenkillä ja käytiin homeetan kentällä, sitte se rauhottu ja ne leikki ja vitsi ku oli kivaa jahdata toista ja toinen jahtas häntä. :) Huutoa oli toki aina välillä, kunnon narttu! :)Perjantaina lähettiinkin meikän mökille. Mukaan lähti myös Siiri ja Noora kera Hallan, Ainon, Miron ja Saitan. Lähes heti kun oltiin mökille tultu, huomasin kaukaa kun tenava mennä painatti laiturille ja kurkotti veteen - ja blubs! Siellä oltiin, hyisessä neljä asteisessa vedessä! Onneks osas ja tajus uida rantaan sen kolmen metrin matkan. Sen jälkeen ei laiturille mennykkään, toivottavast ei jääny mitään traumoi, no se nähää ens kesään. se siitä vepeurasta. :):):) Ohjaajat sitte illal vähän juhlisti iisisti ja toki piti itse kunkin käydä siellä neli asteises vedes. :) Helmi ja Halla oli ihan bestiksiä ja nukkumisestakaan ei meinannu tulla mitään ja lauantaina sitä sitte leikittiinki jostain puol seittemästä asti... :D Käytiin lenkillä mullekkin uusissa maisemissa ja yht'äkkiä huomaan että nyt puuttuu yks, ja on puuttunu kyl jo vähän aikaa, meinaan Chipa. Pien paniikki et missähän se on, kummiskin iäkäs paapa ja masun kans taas ollu vähän ongelmii, et jos se on vaik jääny matkan varrelle. Lähettii takas päin ja jonkin matkaa käveltyämme, näkyy mäykky vaari korkean mäen huipulla.:) Siltä näytti että oli urheilua saanu, eli varmaankin jonkin eläimen hajun perään lähteny, ihme vaan ettei ääntä pitäny. Sallittakoon se mäykkypaapalle, oli meinaan onnellisen näkönen koira. :) Oli niinkun pikkasen väsyneitä koiria meillä lauantaina. :)

Eilen käytiinkin vauvan kanssa kattomassa aamulla pari agistarttia hallilla. Toki kamerast piti akku loppua parin kuvan jälkeen.. Vauva oli vielä tosi väsyny mökkireissusta ja oli ihan iisisti. Poikettiin myös kuvolassa markkinoilla. Siellä pentu sai paljon silityksiä ja huomiota ja oli ihan rauhallinen. Vähän on tullu semmonen vaihe et jokaselle koiralle pitää vähän möristä. :) Loppupäivä menikin nukkuessa.

uitettu lapinkoila!tomaatitkin syötiin yhessä:)

ollaan kaheleita jookos, kuin ananas ja kookos!


taikapurolla


vissii veti kielarii :D

meijän fifit söin vaan heinää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti