9.10.2012

erite

oon Chipa, oon kotosin avaruudest!
Agitreenit. Lähettämistä esteen takaa lätkälle. Ensin yks, sitte kaks, kolme ja neljä estettä ja fiuu, pennul oli hauskaa ja säntäs innokkaasti lätkälle. Sitte kokeiltii tehä namilätkän jälkeen meikä ohjaa käännöksen suoraan putkeen ja putken päässä Maria namin kans. ja fiuu sehän meni! Lopuks kokeiltii niin et meikä pistääki pennun menemää ja tuleeki esteiden vieressä ja ohjaa putkeen ja fiuu! Innokkaasti ja hienosti men! jeejee! Sivussa vähän ominemme harkattiin keppejä ja käännöksiä, no ylläri, ne ei sit niin hienost mennykkää, kiitos osaamatttoman ohjaajan! :)

Näyttelytreenit. Nytte meil oli sentäs koutsi joka kerkes pari vinkkiäki antamaa. Tylsää odottelua ja sillee. Ihmettelin, kun pentu oli jo agissa niin rauhallinen odotusaikoina, samoten näyttelytreeneissä, ei yhtää toheltan vaan oli pikemminki vaisu.. ja hupsista.. sittehän se puklaski oksennukset yht'äkkii. Masu siis sekasin. Varmast myös viel väsyny mökkireissust ja käytiinpä päiväl peltolenkilläki.

Tänää pääsinki sitte taas ihan vaihteeks eläinlääkäriin, Chipalla silmät rähmi ällöttävää liman näköstä rähmää ja vatan kans ollu ongelmia, viime yön oksens taas limaa ja jotain skeidaa. Diagina paha rakkulainen vilkkuluomentulehdus ja vatsahaavaepäily (joka on varmaa koht ohjaajalki!) Kahen viikon antibiootit silmiin, paha vaan, saattaa olla tarttuvaa sorttia (Helmi.) Vatsahaavaepäilyyn kuukaudeks kokeeks joku lääke ja ruokailu menee vähän uusiks, kahesti päiväs ruoka ja vaihto johonki mahd. lihapitoseen evääseen, kokonaa barffaust ei sen sijaa enää tän ikäselle vaihtais, joten esim. Acana ois ok vaihtoehto. Mökillä se ripuloi keltasta, vaahtosta, tosi ällöä ripulia, sitä veikkas et on vetäny jotain sieniä, jotkut sienet tekee tollei koiran vatassa, ei mitää vaarallista. :D Totes myös heti ensi silmäyksel Chipan olevan lähes puoliks sokea jo. :( Ei sitä kyl siitä huomaa, lähinnä ne pelkokohtaukset ja ne voi hyvinkin johtua tosta kaihista, mut nekin on vähentyny ihan! Mut ell sano et voi tosi hyvinkin pärjätä jopa sokeana. Epileptisiä kohtauksia ei oo sen yhen kerran jälkeen saanu, joten pistän sen Scalibor pannan piikkiin! Pedikyyriki tuli, täl kertaa oli ihan kiltisti ja päästii pelkän kuonokopan turvin! sitä se ikä teettää...

Sitte tokoihin. Oli taas tosi rauhallinen pentu ja hyvä ja taitava. :) Perus sosiaalistamis harkkoja, pujotteluja yms. ja ihan kivasti män. Kestoa ja vapauttamista ja sillee. Seisominen on aika hieno. :) Seuraamises se ongelma et on vinos, veikkasivatten et kun se on viel pentu niin se menee vinksin vonksin, annetaan kasvaa. :) Meikäl taas näit omii ongelmii, täl kertaa viel menomatkal ollu migreeni, valot ku pisti päälle hallis ni hitto et ne kävi silmii ja päähän.
Kotona taas väsyny pentu, voiks se olla vielki väsyny mökkireissust, vaik tänää ei olla tehty mitää, se on nukkunukki muutaman tunnin yksinää... hmm... Ohjaajal on ollu masu vähä sekasin ja Chipa päätti yllättää taas ja puklas taas oksennukset. ::))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti