17.10.2012

:))

hölynpöly treenipäivityksiä taas :)

Maanantain agit. Minnan opeissa harkattiin jotain tosi vaikeeta käännöstä, siitä putkeen ja putkesta putkeen. juu. oli pikkasen vaikea. (kuvioitten nimet kerrottiin täl kertaa mut en toki muista.) Kähikin väsy nopeasti eikä sitä sit kiinostanukkaa, eihän siinä saanu kovaa juosta. :) Sitä treenataan siis pikkuhiljaa. Opetettiin myös pari uutta estettä, rengas ja muuri ja lopuks tehtiin sarjaa hyppy-muuri-putki, muurilla 90 asteen käännös putkelle. Se oli semmonen kiihdytyskisa, koiralla pikkasen vauhtia, jaa pitäisköhän alkaa itteniki treenaamaa.. ei tietenkää. :) ohjaamises oli vaan vikaa! hauskaa oli :) hieno kuva ekasta sarjasta, vois joskus toki hankkia jonkun agiohjelman, nyt ei jaksa!Näyttelyjutut. Nyt ei sentäs niin hirmust seisoskeltu, silti peruskauraa ja lässynläätä. Väsy viel toki lopuks. Päätin et jätetää näyttelytreenit toistaiseks tähän, seuraavaks vieraillaa ehkä sit kun toi on kasvanu about täyskasvuseks.. tai sit kun huvittaa.

Tiistain tocoilut. Ensin tavattiinkin siellä kuukauden verran nuorempi, ylisöpö kerman värinen lappiksen pentu, Varpu. :) pennuilla oli varsin hauskaa, joku päivä mennäänkin leikkimään sen kanssa jonnekkin. Treeneissä on myös kolmas lapparin pentu, kerman värinen sekin, kova vaan kiljumaan! Varpu sen sijaan oli tosi rauhallinen tapaus.
Treeneissä Helmis oli taas tosi iisibiisi, sivulla pysy varsin hyvin ja kontaktissa eikä juurikaan välittäny toisista koirista. Sivuasennossa tarjos jatkuvast maahanmenoa ja siitä takas sivuun, varmaan kun aiemmin päiväl vahvisteltiin sivusta maahan menoa (ja seuraamisten lopuksi istumista) niin namien perässä oltiin. :) Muuten ei midi ongelmaa, harjoteltiin perus juttuja. Myö tarvittais noissa treeneissä luoksetulo ja paikka makuu treenejä, niitä kun ei olla juurikaan ees päästy harjottelemaan. Mulla tavotteena siirtyä jatkoryhmään viel tän vuoden puolel, on kummiskin sen verran helppoa eikä toisten koirien kanssa oo ongelmaa... kuhan nyt noit kahta edellist päästäis harjottelemaan. :)

Mä oon ollu vähä semmoin et uhoan jotain ja suutun mut sit lepyn kummiski lähes aina, tänä vuonna must on tullu vähä... toisenlain. Kuten viime tokokokees meni vähän pinna ja mietin menemist viime sunnuntain kokeesee mut mieli ei muuttunu ja sai järjestää kokeensa ilman mua. :)) sen sijaan vietin laatuaikaa loisto seurassa Vääksyssä, en muista koska oisin ollu yötä pois kotoa ilman omia koiria? :D

Tänään fifit sai Kausalan tuliaisina herkullisen lihaisat kengät jotka oli kuorrutettu maksapateella ja yk.kyljellä. :) Tuliaisina kaupungista x tuli myös mm. Chipalle se uus peti ja junnulle uus panta vaihteeks kun kasvo taas yli, siinä olikin huomaamattani hieno sydänkaulakoru. :) ihan nenukista kun meil sisäl on niin huono valaistus kaikkial ja typerät tilat et en viiti pahemmin sisäl kuvaillakkaa mitää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti