21.10.2012

..


Chipa taas ilosena


pukspuks!
Käytiin Helmiksen kans tänään ekassa mätsärissä, siellä kirotussa Kotkan hallissa, lähinnä vain totuttamas toiseen halliin ja kokeilemas, miten se siellä toimii, ekstrana tuli kyl se että koirat huus siellä ja siellä huuto kuullu, ei hirveesti olla moiseen meil päin totuttu ;)) noh ja ei kahta ilman kolmatta ja sillein.:D kys. samojedi oli myös tottakai samassa tapahtumassa. Helmistä paikka oli aika jännä juu! Ja paljon pentuja joiden kanssa ois voinu telmiä! Meillä oli parina joku lattiamoppi, Helmi meni ihan ookoo eikä kehässä kiinnittäny toisiin huomiota, seuraaminen, etenki nlyseuraaminen, oli tänään vähän hukassa, ai mitäs se semmone oli. :) Tuomari kehui vauvvaa tosi reippaaksi ja hienosti jakso seisoa suht pitkänkin aikaa. Ylläriksi saatiinkin punanen nauha. :) Punasten pentujen kehään olikin sitte noin tunnin odotteluaika ja sehän näkyi, Helmi ei jaksannu sit ees pahemmin seistä tai keskittyä kävelyyn ja kävikin jatkuvasti istumaan ja täten ei saatu sijoitusta. :) Hienosti meni muuten, mut ihan oma ittensä se ei ollu, niinkun moneen muunakaan päivään täl viikol, esim oli nenä maas kiinne jatkuvast ja vähä omis maalimois. Ostin palkinnoks possulelun ja herkkuluut fifeille, possusta tulikin toki lemppari! Kotkan halli on kyl typerä, sen lisäks et oon kaks ed. kertaa ollu Chipan kans viiminen :D, siel on punanen sotkeva hiekka ja tosi kylmä vrt. meidän halliin ja mätseis ainaki aina huonot palkinnot!
jäin vähä miettii kans et wtf, tokokokeesee ku menin, ilmojen vt. oli ihan jeejee, hänelläkin on mäyris, ompas tuo komea vautsi:)) tänää ku menin, ilmojen vt. oli ihan jeejee, hänelläkin on lapinkoira, ompas tuo nätti :))
joo mitä?? :D

Torstain käytiin laatikkokontaktitreeneis. Oli taas ihan väsyny päivän lenkkien yms. jälkeen eikä keskittymisest meinan tulla midi, sen lisäks et itel oli ajastus ihan jäles koko ajan... hohhoij. Lopuks otettiiki niin et Marika naksas ja mä palkitsin ja ylläri, sit alko mennä paremmin. :) Oli toki myös uus tilanne, treenattiin hallissa, keskellä sitä ja eessä rakennettiin agirataa, se kiinnosti paljon enemmän et kerran se lähtiki kattelee niit esteit ja sujahti putkeen... :D et silviisiin!
Käytiin ennen treenejä autokorjaamol, siel oliki jänniä ääniä! Setä korjas mun auton takavaloo ja sano et anna vaa pennun olla siin paksis ja siinhän ne yhessä korjas sitä :DD

aika jännää, sanoisinko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti