1.9.2013

masis

Mua painostettiin kirjottamaan tänne jotain uutta. mitään uutta vaan ei juurikaan ole kirjotettavana.:) hähää! Allekirjoittanu on viettäny viikonloppuja ties missä, ens viikonloppuna kesän päättäribileet7.8.9, sitten jos lopettais moisen touhun vähäks aikaan ja keskittyis vaikka koiriin.:):)
Hempan juoksut loppu joskus viime viikolla ja niien aikana ei juurikaan mitään kummallisuuksia tehty. Mökkeilemässä käytiin ja Kouvolan koiranäyttelyssä turistina. Pari vikaa viikkoa se oli torstaihin asti aika masentunu ja mikään ei kiinnostanu, kovasti sillä tuntu vain vauvvaunelmia ja mieshuolia olevan :) Sitten se perjantaina alkoi piristymään kun tais aavistaa että pääsee illemmalla treffaamaan potentiaalista sulhoehdokasta Tottia.:) Ja sittenhän se riemu repes kun illan treeneissä Helmi kiltisti paksissa istuskeli ja potentiaalinen sulhoehdokas tulikin hakemaan sitä riiuureissulle ja nehän painatti menemään mutta ilkeä marika sai Helmin kiinni.:( Mutta oli se loppuyön yhtä hymyä, ihanaa oli nähä Helmis pitkästä aikaa ilosena.:):):)

Hempan kanssa startattiin treenit tiistaina tokon parissa, ekaa kertaa kisaavien ryhmässä, varsin mukavaa. Hemppis oli juu aika masis ja meikä itekki ties millä tuulel eikä se siit loppua kohen menny ku perseilymmäks .:D jännä juttu! tiiän ainaki missä itel on paljon viel opittavaa... hohhoijjaa:) hissimaahikseen oon opettanu uuen sanan ja se tasan tietää mitä se tarkottaa mut kumma kun ei vaan liikkeestä maahan menossa sitä voi tehä:) paitsi sillon kun on sitä vitun virettä:)
pertsdaagenina käytiin illalla vähän pitkästä aikaa tosiaan toden ja kumppanien kans treenailees. yllättävän hyvin tauon jälkeen Helmiks teki, jäi vaan vähän virittelyt yms huonoiks. hypyst on tullu ihan karrrrrseee, lönköttelee hiiiiitaaastiiiii ja hyppää suoraan esteen viereen ja jää seisomaan. greit. pääpointti et seuraamiseen pitää saada sitä kirottua virettä ja sitä nyt pyritään vähän treenailla. etenkin et sen saa siihen palkattomaan seuraamiseen. voisin sanoo siihen pari kirosanaa kun ei se vaan taas ala onnistua:)))
tänää poikettii aamupäiväl ABCn takapihal vähä ottaas seuraamist, virittelyt jäi vähä siksee ja helmi oli oikee laamahelmi, noh sit siihen pihaan käänty poliisiauto, sit ne avas ikkunan, näytti peukkuu ja huus vaa et hyvin menee!!:DD kummast nous mul motivaatio, olin taas sen miljoonannen kerran just päättäny et lopetan tokon taas tähän:DDDD harmi ku samantien alko sataa kaatamal vettä.

Tutukin täytti täs taannoin 11 vuotta.:) Oltiin viime vuon samaan aikaan varmoi ettei se 11 vuotis päivää tuu näkemään mut kuis kävi. Patu on terveempi kuin 10 vuotis päivänään, ainoastaan huonontunu näkö vaivaa, kummallisempana juttuna yks päivä se näki aidan toisella puolella kissan, pinkas sen perään ja törmäs aitaan... :D Pitkiä lenkkejä se ei enään oikeen jaksa, yleensä jos otan sen pidemmälle mukaan, sil on kova spurtti ekat 1-2km. ja sitte se hyytyy. Ja ruoka maittaa paremmin kuin hyvin, pitää hommata sille joku ahmimiskuppi kun se niin kovasti aina ahmii ja sitte se ähkyy tai oksentaa. Eilen se vaikutti taas hyvin ikäseltään kun piti ottaa kaverille mukaan, kusi meinaan muutamaan paikkaan, esim kenkiin, ihan meidän katellessa touhuja:)))

En osaa sanoo miten täst edetää... päivä kerrallaan:) todennäkösesti taas tänää illal tai huomeen treenaillaa jotain, sit mua alkaa suututtaa taas koko paska, päätän et lopetetaan tähän ja sit seuraavaan päivään taas sama rumba:) näyttelyitä oon vähän miettiny kun yllättäen ton turkki on vähän kasvanukkin... josko loka- tai marraskuussa jonnekkin suuntais.:) kaupan päälle tulee sekalainen setti valokuvauksellisia kuvia.


ummeljoel pulikoimas

yleisö odottaas ms&mr. eräjorma kisan alkua:)

Kiukku ja Stubbe

Tutukin kävi reissaas

masentaa... potentiaaliset sulhoehdokkaat, ottakee
yhteyttä!

Tutu 11v.!

Fudisharkois

Näyttelyturistina. Siis haloo mä oon se kaikkein kaunein! :)

terdelll

yöllisel lenkil

kylässä... nukkumassa...

lenkillehän pitää ottaa aina eväät mukaan!

tän aamun lenkillä raittiissa mettässä:)

2 kommenttia:

  1. Ollaanko Helmille teettämässä pentuja vai mitä tarkoitit niillä potentiaalisilla sulhoehdokkailla?

    VastaaPoista
  2. Kyllähän Helmille jossain vaiheessa pentuja ollaan tekemässä, se kun on sijoituskoira.:) "Potenttiaalinen sulhoehdokas" sanonnalla ehkä vähän vitsillä tarkoitan tuttuja, kivoja uroskoiria:)

    VastaaPoista