28.7.2013

hehez

dAApu daa back to business.Tosiaan joskus mainitsin jostain treenipäiväkirjan tekemisestä ja diipadaa. Ollaan käyty Arton ja Totin kans muutama kerta treenailemas tokoa, kisanomasta treeniä ja vähän aina muutakin. :) Projekti eteni yllättävän hyvin, ekalla kerralla otettiin tosta noin koko setti putkeen ja loppuun vain lelupalkka ja meni yllättävän hyvin, teki kaikki jotenkin, kovasti jäkitti, viikon hihnakuritreeni ja ajatus sille kallloon että meikä on pomo ja seuraava kerta oli jo paaaaljon hienompaa. Yllätin myös itteni ja kirjotin ennätys paljon päiväkirjaa ja suunnittelin treenejä yms. Jostain syystä vika kerta on kumminkin viime viikolta.... Viime viikol tosin alko myähemmin vituttamaa suuresti kun vähän mietin ja mietin ja mietin ja kattelin videoita yms. ja tajusin että ollaan aikamoisessa oravanpyörässä, kun toisista ongelmista pääsee eroon, tulee toisia tilalle. Ei mitään maailmaa kaatavia, pikkujuttuja mutta kuiteskin. Jostain syystä ei ollakkaan pahemmin sitte kotopuoles treenailtukkaan.....:D että se siitä sitte. Pahin ongelmahan on (tälle rodulle tyypillisesti) moottorin puuttuminen. Kummasti trenitilanteessa etenkin kun sitä palkkaa ei ole, ei virtaakaan löydy mut kummasti hetken päästä sitä löytyy kun pääsee juoksentelemaan, leikkimään yms.:)

Eilen piti olla treenit mutta syystä jos toisesta ne peruuntu ja yöllä kun meikä varsin ilosena kotiin tuli, oli Helmis alottanukkin juoksut yllättäen. Tai vissiit ne oli jo aikasemmin alkanu kun ihmettelin aiemmin aamulla kun lattialla oli verta. Noh aikamoinen tuuri sitten.:) Nyt siis muutaman viikon tauko kaikesta, oikeastaan eipä haittaa, olin aatellu että ne alkais joskus ens kuun lopulla mut ehkä hyvä pitää nyt pakollinen tauko, ilmat, ainaki illat alkaa pikku hiljaa viilentyä ja sitte voi koko syksyn suunnitella ja treenata ilman stressiä juoksuista ja toisaalt kun inspistä ei hirveesti ole... Mä en oikeen periaatteesta tykkää et koiran kans harrastellaa ja treenaillaa juoksujen aikana, vaan annetaan sille tauko. Ymmärrän joo esim. kolmos/kunkku luokan kisat ja näyttelyt mihin on ilmotettu aikasemmin ja maksettu. Katotaan nyt mitä tehään, toisaalta hassua kun Helmis on ihan samallainen kun esim viime viikollakin vrt. ekoihin juoksuihin kun se oli ihan toinen koira. Lenkeilläkään esim se ei ole ruikkinu yhtään enempään ja päin vastoin tarjos jatkuvast kontaktia yms. Kumma juttu. :o


hähää uskallampas laittaa ekan tokovideon fifistö... Liikkeestä maahanmeno, yllättävän hyvä Helmin suorittamaks:OOmut hähää... meijän Helmis se osaakin tunnarin ja hienon semmosen tekikin ekalla yrityksellä viime viikolla. :) Lähetys muutamast metristä ja luovutus käteen.:) Sitä pitää vaan treenata sillon tällön ja korkeintaan kaks kertaa. Ja hähää, oppi Helmis noutamaankin, ihan jopa noutokapulan! :)


potentiaalisen sulhoehdokkaan kanssa mökillä:)
mätsärissä:)

noh pellolla:D
ja kentällä:D
Ohjatuissa agitreeneissä ei olla käyty sitten toukokuun, kun allekirjottaneella on ollu aina mukamas jotain muuta menoa ja ei ole ollut edes rahallisesti varaa. :o  Muutaman kerran ollaan ominemme käyty ja sitä on aina enemmän kiinnostanu esim lintujen perässä juokseminen. :)  Se pitää aina ottaa vauhdista mukaan että moottorin saa pysymään päällä ja sillon kun siinä onnistuu, on agi mukavaa.:)

Allekirjoittanu on myös keksiny taas uuden harrastuksen, paluu ties monetta kertaa, meinaan hevoset.:) Siis oli aivan sairaan siistiä päästä tallitöihin, pyörimään hevosten pariin, hoitelemaan niitä puhumattakaan laitumelle, siis aivvvan mielettömän siistiä! :)) Mielettömän kiva päivä! Ratsastamassa kävin maanantaina uudessa paikassa ja kyllä oli mukavaa ja kroppa, etenkin selkä, kiittää! Ens viikolla uudestaan. Ja mieletön heppakuume iski, sitten kun rikastun (tai löydän rikkaan miehen) hommaan ison uuden omakotitalon maalta mutta läheltä palveluita ja sinne tulee islanninhevonen, joku hieno heppa kuten hieno andalusialainen, arabialainen, suomenhevonen, pari shettistä ja yksi sarvinen:) ja palkkaan Ainon täyspäiväseks kouluttajaks. :):):):))))) lottokuponkia vaan raapustamaan:):) ja Helmin ura onkin heppa/tallikoirana, opetan sen ainakin aina viemään ja hakemaan heposet. :):):)) juupsjuupajuu!


hähää saavuin vihdoin nykyaikaan ja jäin heti koukkuun instagrammiin ja heivasin tuohon tommosen palkin, mutta varotuksen sanana siinä hyvin todennäkösesti näkyy aina jotain aivan muita kuvia kuin koirakuvia.. koska nytteki niitä on siellä vain yksi.:D viestittääkseni vain että heidaa muutakin elämää saattaa ruudun takaa löytyä:D:D jossaa vaiheees tää tulee varmaan K18 blogiks:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti