11.9.2013

Se on paljon asenteesta kiinni!Saako hehkuttaa kerrankin??:)) meinasin jo eilen illal innoissaan alkaa kirjotusta väsäämää mut se vähän jäi... mut meinaan Helmi oli eilen tiistaitokoissa ihan super loistava ja meikäl oli ihan super kivaa!!:))

Mulla on ollu tietyis asiois (tunne)puolel vähä vaikeuksii hallita itteäni ja päätin et nyt hitto vika kerta, jos en onnistu pitämään päätäni aisois nii tokot ksskl loppuu loppu vuodeks tähän. Otettiin Hempan kans ilonen asenne heti alkujaan, yritin unohtaa ja olla huomioimatta kaikkea ympärillä tapahtuvaa, vedettiin kunnon släpit et nyt tehään Hemppa rakas parhaamme! Tehtiin kunnon alkuverkat, Hemppis oli ihan super loistava jo verkoissa kun otettiin ties millasia seuraamisia, luoksareita, stoppeja, alussa olevia kaukoja yms yms. voi että tuli jo hyvä fiilis kun Helmi oli niiin ilonen ja teki t-ä-y-s-i-l-l-ä!
Sitten treeneihin, kisaavien ryhmään, teemana liikkeestä maahanmeno ja ruutu! Kivaaa, jotain ihan uutta piitkästä aikaa!:) Maahanmeno ok, tartti taas vaan vissiit kolme käskyä? Sitten seuraamista yhen pitkän suoran verran, tosi kiva, sitten liikkeestä seisomisia, ideana pitkä suora jossa muutama tötsä ja jokasen tötsän kohalle seisominen. ja voi hitto se oli super, koutsiki sano et tosi napakka ja hieno, jokanen, ekan kohalla vaan jotenkin mult tuli luonnostaan pien muistutus mut muuten tosi hieno. Loppuun taas pitkä suora seuraaminen, bra. Sitten harjoteltiinkin kädestä pitäen ruutua muutama kerta ihan namilätkälle lähettämistä ja jee sekin oli varsin kivaa ja hienoa. Materialistimarika vaan hommaa kohta tarvittavat välineet ja aletaan sitä treenaamaan (eli puolen vuoden päästä.:) ) Otettiin ominemme viel muutama kerta mm. luoksarin pysäytystä ja maahanmenoa ja voi taivas et oli joka kerta tosi napakka, ei  ikinä tehny niin hienosti!!:)) Kummaltakin koutsilta tuli vielä hyvää palautetta taitavasta koirasta.:)
Seuraamisis Helmillä oli koko treenien ajan tosi hieno kontakti koko ajan ja teki tosi kivaa seuraamista, koko ajan!:) Seuraamisiseen saa uusia mielenkiitosia kuvioita ja koiran pään sekasin kuuntelemalla kivaa biisiä nimeltä Boom Kah (Boom KÄH boom boom KÄH!) :)) Samaa voi kuunnella myös tehden muita liikkeitä:) Saa myös kummastuneita katseita, toimii myös hyvin lenkeillä ;)
Loppujen lopuks jäi ihan mielettömän hyvä fiilis koko illasta, jeee!:)) Voi kun Helmi vaan sais samanlaisen moottorin kisanomaseen treeniin......:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti