21.9.2013

Suuri salainen päähänpisto:)

hähää:) sehän onkin ihan järkyttävä:) meinaan sain jokunen viikko sitten päähänpiston ilmota Helmi tokokokeeseen Nastolaan vai minnelie Villähteelle ja tänäänhän se sitten koitti. Asiasta ei juurikaan kenellekkään hiiskuttu, parille sattumalle vain ketkä ei toisiansa tunne ettei vaan asia leviä, vain välttääkseni kaiken mahollisen ylimääräisen paineen.:)

Tilannekatsaus oli se, että pääpalkka kisanomasessa oli justikään viikko sitten vaihettu tylsästä lelupalkasta kunnon ruokapalkkaan joka tuntu olevan varsin hyvä veto, kerran vedetty kunnon kisanomanen kera liikkurin missä ei edes ollu hyppyä, mutta muuten tuntu ihan ookoolta, jos jotain tulis, niin laamailu, jäävien sekottaminen tai istuminen, luoksaris vauhdin puute, ei hyppäis estettä... Mitään tavotteita eei voinu laittaa muuta kuin että päästäis se edes läpi.

Päivä alko hienosti, kun olin laittanu navigointiohjelmaan väärän osotteen:):) tulin "perille" ja ihmettelin että joo,o ei täällä mitään urheilukenttää näy. Pien tarkistus et mikä olikaan osote ja fuuck, paikka onkin noin 20 kilsan päässä:D Noh ehittiin sinne just ja just... enteili jo hyvää:D
Tuomarina oli Ossi "Osteri Ossi, joka naisen lossi" Harjula. Ja tuloksiin:
  • Luoksepäästävyys: 10
  • Paikkamakuu: 10 (jeeee! :) meni ekalla käskyllä!:) )
  • Seuraaminen taluttimessa:8 (aika jätättämist)
  • Seuraaminen taluttimetta: 8 (parempaa, ois tullu kuulema 9 mut pysähyin ku piti mennä käyntiin:D)
  • Maahanmeno seur. yht.: 0 (jäi seisomaan, ois ollu kuulema 10 seisomiin:D)
  • Luoksetulo: 8 (tuomari näytti ja sano et 9, no olkoot, laukal tuli mut kaaressa)
  • Seisominen seur. yht.: 9,5 (en tiiä mist puolikas pois, varmaa vähä vino perusasento)
  • Estehyppy: 0 (fuuuuck hyppeli eessuntaassun ennen aikojaa prkl)
  • Kokonaisvaikutus: 8 (kiva, symppis koira, ei parhaassa vireessä tänään:D)
Jäi tosi hyvä mieli, aluks vähä vaa vitutti se hyppy, ei oo ikinä moista tehny mut siinäki oli se et se oli varmaan kovil kierroksil jo ja vaan se ruokapalkka mielessä joten oma moka kun ei olla treenattu enkä tienny et se on samantien nolla jos hyppöö ennen aikojaa. Ossi vaan sano et jos jatkos meinaa tehä moista nii samantien karjasu ettei saa vielä. Helmi lukee tosi herkästi mua, tässä tapauksessa kovaa jännitystä ja täten varmasti vaikutti myös laamailuun.
Treenattavaa:
- jäävät, arpominen pitää lopettaa, selvät sävelet kumpaankin
- hyppy kisanomasessa
- yhä seuraamistreeniä
- kunnon kisanomasia treenejä vain kuvioihin:) treenejä mun erilaisissa tunnetiloissa:)

semmosta! :) marika kiittää ja kuittaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti