14.11.2012

jee, jee ja jatkoon!:)

hienoaa:))

Maanantain agit. blöö.. alkuun otettiin harjotusta paikalla pysymisessä semmosessa pienessä kehikossa ja siintä lähtemistä ja sillein. Ihan hyvä idea harkata moista myös kotona, pitääkin joskus väsätä semmonen. Noh ei ihan menny niinkun piti, mul aina palkkaus ja naksaus myöhäs jnejne. ja kun en taas vaan tajua:) ei se mitään! Sitten kiva putkirata jeee, ekaa kertaa oli valssaus ja combohan meni hyvin heti ekal kerral aina kutos putkelle asti, kunnes huidon jonnee muualle mut ei se mitää, vitsi meni muuten hyvin ja seuras ohjaust jeeejeeee:))) olipas hieno fiilis vetää sitä rataa onnistuen:))) jee! huomioitavaa, ei saa käyttää kesken radan "hyvä" sanaa, koska luulee et nyt tulee palkka ja lopetampas menon saman tien! ja Maria sano jotain et en jostain syyst keskity ja oon koko ajan jotenki
hermostunu aina, o,ou! jepjep!


Treenien jälkeen olikin tokotkn kokous, vein sinne vähän syömist, moni kakku päältä kaunis ei ihan täsmänny meikän tekemään moiseen :D:D:D no kokouksest ei sit sen enempää, muutaku ************!!!!!!


huonokuva:D
Tiistain tocot. Lähettiinki kokeilemaan millastas meininkiä onkaan jatkoryhmäs, kun ollaan jummattu pentumeiningeis samas pistees varmaa kuukaus. Pienet paineet kun ryhmäs vanhimmat koirat oli varmaa ainaki yks vuotiait.:D Jeee heti asiaaa, kunnon perus paikkamakuu vihdoinkin! Sehän ei menny tietenkää niinkun pitäis, ekal nousul olin odottanu jo liian kauan:)) Eli tiheempää palkkausta vaan. Ja olihan tuo sille eka kerta, tommoin ryhmäs paikal makuu. Sit sil on aina semmonen prinsessamakuu ja se maahan meno on niiin hidas.:)
noh sitte en muistakkaa...:D Tais olla seuraamis settiä, kivaa jee ja ihan okst meni, toki muutama perus virhe, kuten vähä siel liian takaan seuraamiin ja meikän ryhti!! juoksusiirtymiä ei oltukkaa ennen tehty. mut ihan jee! Ja tässäki kuten paris muussaki jutus mul oli ainii mikäs se täyskäännös olikaan, ai nii mitäs sitte tapahtukaa jne:D Sit oli jotaa seuraamisjuttui yms. ja sit tuliki liikkeest seisominen, sitä ollaa viikon verran kotoon sisäl tehty ja se alkaa olee aika kasas, no nyt tuliki taas sama juttu ku sen yhen laatikkotreenikeissin kans, uus paikka ni ei yhtää honannu et mitä tehää:D ai häh ai seiso ai mitääää?? no harjotusta vaaaan:) uus tilanne ja sillee. Sit se oliki jo aika väsyny, se puol tuntiin on meille se passeli, mut kun ei malta lopettaa ei, pitäs vaan. No lopuist harjotuksist jätettiiki sit parit välii. Mut tosi hyvä fiilis jeee kivaaa, vihdoinki vähä edistystä:)) kivat harkat jee!

jooo meikäl on nykyää harkois vaa pääasiaan et on kivaaa, viis virheistä (helppohan niit on sit myöhemmin korjata joo,o):D

Tänää pitiki sit aamul lähtä käymää hallil, otin Chipanki mukaan. Otettii Helmin kans vaa samallain putkirata muutaman kerran ku maanantain ja jeeee se meni hienosti:))) Chipan kans välis hieman mentii putkii ja puomia ja se oli jo vaa onnessaa ku pääs humputtelee hallille. Lopuks koitettii Helmin kans nakkien loppumisee asti muutama kerta liikkeest seisomist ja täl kerti se meni melkee niinku kotoon.:)

Helmikelmi täytti maanantain viis kuukautta, must se ei kyl oo kasvanu vähää aikaa yhtään...:D Ja sitä karvan kasvua ootellessa!! Jos se on sittenkin joku lapinporokoira-kleinspitz? Nyt saa tyytyä viime perjantain? otettuun kuvaan:)

1 kommentti: