27.11.2012

mehmeh

tän login tekstit alkaa olee nykyää aika yks toikkosia... miten kivan blogin saiskaan aiheesta koiranpentu jos olis luova:):) no samal linjal jatkuu tulevaisuudessakin kun ennen entiseen logiin kirjottelin ties mitä shaissea ties millä tyylillä....:D

Maanantaina käytiin agsaamassa. Juu. Kepit verkoilla, pari kertaa kokeiltiin moista, sitten rengas, sitä ollaan kokeiltu muistaaksein kerran joskus. Rata siis koostu mm. näistä. Oon aina tähän asti ottanu Helmin ns. lennosta radalle tai sit et Maria pitää kiinne. Eka este oli vieläpä rengas ja myöhän saatiinkin käskyks kokeilla itsenäistä paikal pysymistä ja lähtöä ja mä en uskonu siihen pätkääkää mutta mitä tekee Helmi, pysyy nätisti istumassa ja tulee kun annan luvan ja eikun rataa suorittamaan, jeeee!! :)))) hieno homma!! :)) en ois ikin sen uskonu pystyvän siihen... no ehkä paikal oloo ja luokse tuloo yms. on vähän kotoon hinkattu;) no koko homma oli muutenki ihan hienoo menoo, verkkokepeillekki meni et ei midi probleemaa. Ainut ongelma tuli ihan vikaks, en vaan saanu sitä millään käännettyä putkelta renkaalle. höh.
Oltiin täl kerti hallin päädyssä ja koirat oli hihnoist kiinne seinässä ja oli hienoo huomata, et kun keskusteltii Marian kans ja Helmi oli siin tietty vapaana, se ei menny ees moikkaamaan muita koiria vaan huiteli sen sijaan esteillä.:D jee jee ja jee!
Lopuks kujaa ja se men ihan hyvin. hienot harkat taas! :)
Kutsu mua koulu(tus)avustajaks.
Tän päivän tocohommelit alko idealla että mäpäs menenkin kouluttajaharjottelijaks mahd. ens kevään juttujen takia ja Hanne ottikin mut huostaan. Lähinnä vaan seurailin homman menoa ympyrän sisältä ja kävin koiria läpi ja vedinpä yhen pikku harjotuksenkin. Jännä kun aina keskittyy vaan siihen omaan koiraan niin on vähän hakoteillä kaikesta ympärillä tapahtuvasta.:)
Noh tänää ei sit ollu Helmin päivä olleskaan. Johtuko se sit siitä et joutu olla autos tunnin verran ja suoraa alko harkat ku halliin mentiin kun normist meen virittelee n. 15 min. ennen vai mistä sit johtukaa. Mistään ei juurikaa tullu mitää paitsi ensin olleest paikka makuust. :D Kertaakaa ei noussu ylös paitsi sit minsan kohal kun Nekku toveri päätti tulla moikkaamaan sitä.:) Sehän säikähti siitä mut otin sen heti sivulle ja käskin maahan ja kävi heti ja oli loppuun asti, jee! :) Noniin, seuraaminen oli kamalaa takaan olemist, hapuiluu yms. Liikkeestä maahan meno harjotuksia, ei tullu juurikaa mitää ja sen oon arvannu et se tulee olee sille vaikeus niinkun liikkeestä seisominenkin on kesken kun ei vaan pysähdy ja kun ei vaan malta seistä siihen asti kun pitäis.:) Lopuks luokse tulo, kotoon se on onnistunu hienost se loppu jutskaki mut taas sama homma, ei ollu mitään käsitystä et pitäis sivulle tulla, ai mitä hääh.... huoh huoh ja huoh! :(

Mä oikee käsityönero kaivoin tänään ompelukoneen esille ja ompelin ja letitin Helmille tokoon fleecehihnan!! Siis mä ja ompelukone ollaa hieno yhistelmä, kerran onnistuin ala-asteel korjaamaaki yhen koneen tiputtamal sen lattialle mut se alko tosiaan toimimaan paremmin.:D no mut joo kun ei niinkun moisest viitti 18egee maksaa kun kotoo löytyy ilmasiks tarvikkeet, ei kummiskaa kestä kauaa. mut tuli joulunen hihna ja kestiki jo yhet treenit vaik tenava kui sitä repi:):)räpsin äsken tenavast muutaman kuvan:) kummasti sitä tekee poikkeuksia, ennen en oo yhtää tykän et koirat on sängys, no saa ne nykyää mennä:) tosin ikinä en tuu niien kaa samas sängys nukkumaa, on se jo ny kivaa nukkuu hiekan keskel...:DHelmis toi tänään mulle tohkeissaan lappusen:

hihihi :D on se vaan niin fiksu:)

Hyvää yötä kaikille! t. Tsäbä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti