21.11.2012

höpöäMaanantain agitreenit jätettiinkin huvin vuoks väliin, välil tekee tauko ihan hyvää:)

Ti tokot. Ari vetikin yllättäen jatkoryhmää. :) Päivän teemaongelma tuntu olevan vähän yhel sun toisel kuten Helmilläki, nenä maassa koko ajan, sunnuntaisen mätsärin jäljiltä oli niin paljon hajuja jääny.
Ensin olikin koutsin tervehtiminen ja juoksutarkastus, se olikin Helmiksen mielest ihan kauheeta, vieras setä tulee räpläämään pimperoa.:D hyvä harjotus vaan, pitäs ottaa joka treeneis moinen.
Sitte paikkamakuu, taas samaa, saa sanoo kymmenen kertaa ennen kun menee maahan ja silti poikittain ja sillein, siihen saatiinkin pari vinkkiä. Samoin nous monta kertaa, nopeempaa palkkausta vaan.
Sitte oli pieniä pätkiä seuraamisesta perusasentoon ja sehän oli hienoa menoa! :)
Välissä otettiin pieniä seuraamispätkiä, juoksusiirtymisiä ja liikkeestä seisomisia ja nehän meni päällisin osin ihan hyvin.
Lopuks luoksetulo, myöhän ollaan harkois harjoteltu sitä peräti kerran ja sillon välimatka 3m..... Ekal kerral hihna peräs, välimatka n. 7m. ei ongelmaa, sit hihna pois, väli n. 10m. eikä siinäkää mitää ongelmaa, sitte vaa harjottelemaa sitä meijjän sivulle siirtymistä.
Ihan hienot treenit taas, ainut vaan et oli kovast nenä maas ja hajumaailmois.:) seurates penturyhmänki treenei, kuinkahan moni pissaskaa sinne eikä siivonnu sitä... se matto vaatis desinfioinnin.....

semmostsheikkaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti