27.11.2013

niks and naks

say what?

uusia kuvia, vihhhhdoinkin, kun eilen sattui vihhhdoinkin hieno sää, jo alkaa shaissekelit riittämään. viime kuvausreissust onkin aikaaa varmaan.. ihan rumasti, puol vuotta? kännykäl kun vaan on niin helppo räpsii kuvia nykyään, valitettavasti.

mitäs meille muuta. eilen oli ihan mielettömän hyvät treenit! :)
ensin kokeilin hyppyä muutaman kerran, ei mitään ongelmaa! ja jotain pientä vedin myös.
sitten paikkis, päähänpistosta taas kokeilin ekaa kertaa treeeneissä mitä tapahtuu jos menen piiloon. lopputulos, neljän minuutin paikkis, olin koko ajan piilossa, pari kertaa kurkkasin ja helmi oli ihan relax vieläpä leuka maassa ja niin oli ollu koko neli minuuttisen ajan!! ihan sairrraaaan loistava aloitus treeneille, jeeeee!! :):)
Yhdessä seuraamispätkiä, ei ongelmaa, kiva vire!
Sitten oli liikkeestä seisomista, jokanen vuorotellen, siinä Helmi muistaaksein vähän jätätti ja tais liukuakkin.
Jäävät pitää kyl nyt oikeasti treenata kuntoon.
Sitten luoksetulon pysäytys. Ihan sairaaan magee Helmiksi, ainut että oli hidas vauhti, ravaten, mutta pysähtyi heti napakasti, paikallaan pysäytys lähemmäs puol minuuttia, lähti heti napakasti myös käskystä! upea! Perään normi luoksetulo, taas oli hidas ja vähän kaars kun Helmin idoli, bc Ralli, vähän kommentoi Helmin vauhtia;)
Sitten ruutua, mukaan otettuna ne ihme ohjaajan kävelyt ja koiran kutsuminen sivulle. Helmin tasoon nähden ja harjotusten vähyyteen verraten tosi hienost män! Ruutua piti vähän muistutella, hienosti aina meni sinne ja meni maahan jne. ja meni ihan hienost muutenki, ohjaaja sähels kun ei ollu ihan kartal et mitä pitää tehä ja meni vähä viturallee:) Sivulle kutsumista ruudusta ohjaajan kävelles hutsinnevadaan päin ollaan vissiit kerran treenattu joskus yli kuukaus sitte. upeee:):)
Lopuks muutama kiva pikku sos. harkka.
Ominemme viel lopuks vähän ruutua, luoksareita ja kaukoja ja kyl meni hienost!
Jäipäs taas ihan äly hyvä fiilis treeneistä! Meni niiiin kivasti että! Ja kouluttaja oli tosi kivasti rakentanu treenien ohjelman ja saatiin joka kerta kerrankin rehellistä ja hyvää palautetta ja vinkkejä jatkoon! jeejee!:)

semmostasheikkaa täl kertaa! sitten niitä kuvia pien liuta... Hemppa-demppa 1v. 5kk. ja reilu parin viikon päästä messariin, hui!:D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti