10.11.2013

kukkuu:)

Pitkästä aikaa.:) mistäs alottais:)

Käytiin tänään Hempun kanssa pitkästä aikaa näyttelyssä, Vekaranjärvellä. Tuomarina oli Pekka Teini ja arvostelu meni näin:
"Erittäin lupaava narttu, jolla oikeat rodunomaiset piirteet mutta rakenne on vielä kesken ja runko tiivistymätön. Hyvä kuono, hieman leveä asentoiset korvat, runko putoaa eteen, hyvä rakenne takana, mutta polvikulma? saisi olla parempi. Mukava käytös, hyvä karvapeite." Arvio: EH! jeeee:):):)) hyvä Helmis:):):))
Hyvä arvio, ei tullu mitään mist aattelin et mollataan eli karvasta, takakorkeudesta tai pitkästä rungosta:)) Mietin viel aamul et jaksaisko ees lähtä myrskyseen säähän jonnee korpeen hakemaan H:ta tai huonompaa eikä muutenkaa kiinnostanu mikään yhtään mut vitsi kun tuli EH:):) kyl voi tulla moisest iloseks!!:) Vielä kun junnunartuissa oli peräti 15 koiraa, niistä vain neljä sai erin, muut sai eh:n tai huonomman.:) Helmin käytös oli muutenki tosi kivaa koko ajan, kehässä sen ravi on parantunu aiemmista ja häntäkin jopa pysy ylhäällä seistessä välillä, näytti muutenkin kokonaisuudessa paremmalta kuin ennen. Ainut taas et korvat vähän sojotti sivuille vaik yritin ääänimerkein niitä nostattaa, myöhemmin tajusin et ainut oikee sana ois ollu "kissssa" mut tuomari ois varmaan vähä ihmetelly ku meikä hokee sille vaan jotain kissaa.:Dd Näyttelypaikal Helmil oli koko ajan kova vire ja se esitti jatkuvasti jos jonkinnäköstä temppua ja yritti saada huomiota ja oli muutenkin ihan erilainen kuin aikasemmissa kisoissa.:) ihana!:)
Oli kyllä kivoin tuomari jolla ollaan käyty, tykkäsin tosi kovasti sen tavasta ja olemuksesta, pitää joskus mennä uudelleenkin. Lisäks oli kivoin näyttely missä ollaan käyty, järjestelyt oli hyvät ja kaikki toimihenkilöt oli kivoja ja iloisia, bonuksena inttipojat jotka oli pitkin kadun vartta tervehtimässä näyttelyyn tulijoita:) Lapinkoirien kehäkin oli sään takia siirretty ulkoa sisälle.
Seuraavat näytelmät näytelläänkin Helltsingissä, Voittaja-näyttelyssä, nuoriso-luokassa, tuomarina joku ruotsalainen patu, saas nähä mitä käy!

karmeeta:D
paras palkka!
pari kertaa ollaan taas pyöritty kssk-tokoissa ja on ollu tosi kivaa! Helmi jatkaa loisto vireellä, nyt vaan ongelma on paikkamakuu kun käy liian kuumana.:D himputti viime kerral nous ylös ekaa kertaa sitte... viime syksyn? Jatkuvast neiti on tarjoamas jos jonkinlaista tekemistä ja huomiota kerjäämässä, viime viikolla jopa muutaman kerran haukahti saadakseen huomiota! Koitin myös ihan hetken mielijohteesta, kun oli mahollista, niin muistaaksein viis alon liikettä tosta noin kisanomasesti, mitään herkkupalkan esittelyä ei siis ollut vaan suoraan tekemään ja vire pysy tosi hyvänä koko ajan, ei noussu eikä laskenu! oli pikemminkin hämmästyny kun lopuks pitkien höpöttelyjen jälkeen palkitsin sen isommalla satsilla juustoja.:) vitsi et tulin moisesta iloseks!
kyllä toko vaan on nykyään kivaa!:) ja mulla vaan on maailman ihanin koira!:)

Miss

KähKäh:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti