13.12.2013

ihan neva hööd...

Joulukuu on yhtä juhlaa mitä tosin on ollu viimiset puol vuotta.:D onneks tänä vuonna jäljel on vain yhet pikkujoulut, joulu ja uus vuos... sit jos lopetettais ylenpalttinen juhliminen?:D Hemmikin pääs osallistumaan muutama viikko sitten pikkujouluihin, viime viikolla kävästiin yo-juhlissa ja sankari halus Helmin kanssa muutaman yhteiskuvan. Eilen meillä vietettiinkin tuplajuhlia, 23,5v. juhlia, kun piti allekirjottaneen järjestää tovereille kakkukaffeet kun ne meni järjestämään edellis viikolla allekirjottaneelle yllätyssynttärit. Että joo eli siis onnea Helmi 1,5v.! :)

hehheeeeee:):))
kaunis kakku eikö

itse sankari odottamas kakkupalaa:)

perus alkkisbileet taas?

Hempun kanssa suunnataan sunnuntaina messariin ja voi luoja, elämääkin suurempi kriisi iski meinaan häntäkriisi!! Se kun ei pidä sitä sillei hienosti ja muutenkin se ei oo hieno enkä mä osaa jnenenjnee... ja turkista lähti pussillinen karvaa toissa päivänä kun sitä harjasin :):) että ei paineita ei, terkkuja vaan kaikille katsomaan tuleville, älkää odottako kovia ja meikällä on luvassa pari unetonta yötä!:D

eläinten joulutapahtumas, vähän jänskäs:):)

Tää typerä ohjaaja ihan sekunnin päähänpistosta päätti ilmottaa Helmin rally-tokokurssille, mitään tietämättä lajista.:D (ja sille kurssille siis päästiin) noh mutta päähänpistothan ne tunnetusti on ollut parhaimpia joten ties vaikka Helmistä tulis joku rally-toko-valio, lajikin kun virallistetaan joskus kevälllä.
Tokon koetoimitsija- ja kehätoimarikursseillekkin tää meni ilmottautumaan. että ois talveks vähän tekemistä. :)

talvisella lenkillä

Meijän fifit valittiin Hubertin herkkupalatestaukseen mukaan ja kuin tilauksesta tänään posti toi paketillisen herkkuja. Kummallekkihan testi on varmasti tosi vaikea;) pitää joku päivä täytellä jotain...

herkkuja..

Mitäs muuta... muutaman kerran ollaan ominemme käyty treenailemassa, kerran jopa hallilla. Poikettiin samalla virkistämässä muistia agilityesteiden parissa. Vauhtia riitti ja kivaa tuntui olevan. :) Tokossa oli tällä viikolla teemallisesti kunnon häiriöharkat, teki Helmille tosi hyvää mut paljon on vielä tehtävää, se kun ottaa jos jonkinnäkösestä äänestä häiriötä ja iskee panic panic panic. Ehkä päivän parhain osio oli luoksetulot, kun otettiin niitä aina yht'aikaa muutaman kerran, ryhmässä oli ihanasti vain pari koirakkoa mutta oli se joka kerralla kauheeta Helmin mielestä kun muutkin juos kovaa ja paljon ääniä ja äääää panic panic! Ja muutama muu perus treeni missä oli jos jonkinlaista häiriötä ja kun katolta putoili vielä lumet niin sehän se vasta oli kauheeta! Muuten meni tosi kivasti mitä nyt muistan... Sivuille tuloista luoksareissa on koutsin mukaan kuulema tulllut paljon parempia, tekee sen napakasti eikä väljää kiekkaa takana. Ja jokin aika sitten saatu noutokapulakammo oli unohtunu ja Hemppa teki hienoja noutoja. Kaukoistakin on tullut hienot, on tajunnu keppitreenin idean ja oppinu olemaan paikalla. :) jee!

vähä jänskäs katolt putoilevat lumet

lystiä!

kylmä


Nyt tää ohjaaja alkaa pohtimaan messarin vaatekriisiä... et jos vaikka lähtis uuen paidan ostamaa8) palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti