23.11.2013

uus koti:)

hah. nää laiskat ei oo mitää jaksanu tehä. tai laiskat ja laiskat, Helmi hyppii seinille kun mitään ei tehä kun meikällä meni koko viime viikko valmistautuessa viikonlopun etelänmaan risteilyyn ja tää viikko on moisesta mennyt toipuessa;) rankkaa tuo risteileminen, tuliaisina tuli kuume ja kuus muuta! no mutta kerrankos sitä!

tiistaina raahasin sentäs itteni seuran treeneihin vaikka kymmenen kertaa olin sen päivän aikaan ollu mielellä "menen, en mene, menen" ja kun auton akunkin joku johto teki tenän eikä rakas ferrarini suostunu käynnistymään mutta onneks lähellä asuu hovikuskini joka aina "ilomielin" meijät ottaa kyytiin niin asia hoitu. Treeneissä Helmi oli sitten taas oma, uus, ittensä, täynnä energiaa ja sillein:) Kovasti kerjäämässä koko ajan et jos tehtäis jotain ja sais sit vaikka herkkupalan! nice! kerjäs kovasti myös yheltä herrasmieheltä kaikkea, setää vain nauratti tän temppuilut.:d setä kertoi myös että lappalaiset näkee valesilmillään koko ajan ympärillään maahisia. kaikkea sitä oppii!:o
noniin mutta. taas persemöllifuckingtiistai jolloin ootellaan ja ootellaan ja sit alkaa kyllästyttää ja tympii kunnes päästään vikojen joukossa tekemään niin siinä vaiheessa sitä energiaa ei niin hirmusti oo kuin hetki sitten. tai tiedä miistä johtuu. ideana siis muutama liike kisanomasesti putkeen, myö otettiin jäävät, luoksari ja hyppy.
Jäävissä vähän jätätti, maahanmeno uusiks kun jäi  vieläpä seisomaan, luoksari oli mageeee! loisto! Hypyssä ekaks kun palasin vierelle, hyppäs esteen yli, joten päätin ottaa uusiks, sitte se karkaskin samantien hypylle ja hyppäs vaik mä kui karjuin sille ja sitten kävikin se mitä oon aina pelänny, eli paineistu siitä mun huudosta kovasti ja veti luimuun ja meni paniikkiin mut tuli sentäs vierelle.. ja hyppäs heti ekast käskyst ja teki hienon hypyn! saapi taas nähä et miten vaikuttaa, jos menee niinkuin toivon niin on ottanu itteensä/ pelästyny mun huutoa niin että ei enään sitä tee:) toivossa saa elää!
otettiin ennen kisanomasta vähän jotain omaa settiä kuten kaukoja kepin kanssa. kaukot on kyllä nykyään perseeestä kun sillä on niiiin paljonn energiaa ja se liiiiiukuuu, pitäs perehtyy enemmän moisten opettamiseen. kepin kanssa sit onnistuu ihan oksti.
piti ilmottaa helmi pariin kokeeseen mutta yllllläri, risteilyä odottava marikahan unohti tietty taas vaihteeks! seuraava mahis moiseen sitten öö aikasintaan helmikuus? great, noh kaikella on taaas tarkotuksensa!

Huomasin viime näyttelyssä et helmin vasta keväällä ostettu kevythäkki on paskana, putket rispannu kankaat rikki ja oli vähän homeessakin...:D eilen sitten siis uuden kodin ostoon, ja jummi mikä löytykään - ja -50% ale! jee!:)
tänää ois taas jonkilaiset pikkujoulut joten ei sit treenata taas varmaan pariin viikkoon:Dd

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti