27.10.2013

se on heippa, h.e.i.p.p.a!

tää monisairas-marika on ollu viimeset reilut pari viikkoa kipeä jos jostain kohasta ja lisänä ihan sairaan väsyny... väsymys on alkanu onneks alkan helpottaa mut sairastelu yhä jatkuu.. ärr:) pariin viikkoon ei siis juurikaan olla mitään hemun kanssa tehty. maanantaina oli pakko raahata itteni vetämään edes yks kisanomanen ilman hyppyä ja se oli kyllä ihan tosi kivaa menoa.. tosi kiva vire ja sillein:) ainut vika oli et liuku seuruiden pysähtymisissä. yks yö tällä viikolla löysin itteni kentältä aamuyöllä puol neljältä kun ei nukuttanu...:D noh helmii sit vähän nukutti, paikkis oli priimaa, muusta ei tullu mitään.:D tänää raahasin meijät kentälle vetämään hyvän mielen-treenin ja voi tsiesus että oli kivaa!!:))) Helmis oli ihan huippppppu!! :)))) hurrrrjan kiva vire ja vitsi teki kaikkeee kivasti ja sillein.....:))) ruutu oli ihan sika makee parin muistuttelun jälkeen, idari oli kiva lukuun ottamatta istumista mitä ei ollakkaa harkattu ku kerran ja kaukot oli tosi kivoja eikä liukunu jne. jne. päivää ois voinu jatkaa vaik kui kauan mut piti malttaa jättää kaikki lyhyeen! :) jeeee:)) sitä paitsi takana oli melkee kahen tunnin lenkki vieläpä.viime viikol raahasin itteni seuran treeneihin. olin ihan puol kuollu, hyvä etten rattiin nukahtanu ja mietin et mitävän järkee täs taas oli. käytiin heittääs pien lenkki ja alettiin ominemme treenaamaa nii voi taivas en ollu ikin nähny helmii sellases virees!! hurrrjaa! teki ihan hurjalla innolla kaikkea ja täten mm. luoksareissa törmäili muhun.:) noh sitten oli ajatuksena treeneissä kun mä en vaan jaksa, niin otetaan vaan paikkis ja lähetään himbeen... noh jäätiin sitten ja saatiinkin muutama hyvä vinkki ruutuun, kaukoihin ja hyppyyn.:)


tän viikon treeneissä toistu sama vire juttu, helmi on selvästi oppinu viikonpäivät, se taas selkeesti otti itelleen tiistai-moodin että tänään levätään eikä lenkkeillä ja illalla treenataan. ja vire oli hurja! kolmas kerta peräkkäin ja kolmas kerta peräkkäin myös että paikkis on grande catastrofen, meinaan hyppii eessun taassun ennen ja jälkeen makuun ja haistelee ja jopa ryömii makuun aikana. shit! muuten meni taas ihan kivasti kaikki mitä treenailtiin, en ees muista et mitä? helmist on tullu ihmeellisen ääniherkkä, reagoi koko ajan ympärillä oleviin ääniin, siinä mieles hallitreenit tekee tällä hetkellä tosi hyvää.jotta helmis ei tukehu tänne neljän seinän sisälle, niin on se muutamaan otteeseen viikon sisällä päässyt kattomaan kavereitaan. lisäks viime sunnuntaina kävästiin kyläilemässä hämeenlinnassa. on päässyt myös viikon sisällä kolmesti tekemisiin kissan kanssa, ekalla kerralla kissa oli omistajansa sylissä, tokalla kerralla se sitten vahingossa pääs kissan luokse, onneks ei tehny mitään vaan ois ilmeisest vaan halunnu jahdata, ja tänään sitten lenkillä en ensin huomannukkaan että pellolla oli kissa ja siihen se sitten meni tutustumaan mut lopulta pitkän session jälkeen se tuli mun luo häntä koipien välissä kun kisu ei tahtonukkaan leikkiä, vaan sähis vaan sille liikkumatta minnekkään:)


ilmotin hempan valkealan näyttelyyn isänpäiväks, saas nähä mitä tol turkilla ja takakorkeudella yms taas saadaan:D pohdinnassa myös vielä vähän messariin ilmottaminen, varmaan sunnuntaille... ois ihan kiva, tosin se verottaa suunnitellun reissun kaks päiväsestä yks päiväseks kun en viiti koiran kans siel kahta päivää olla. kahtellaan. tänää ois voinu lähtä lappalaisten retkelle jonnee huitsin nevadaan... noh ei kauheest inspannu. piti mennä myös ens viikolla korrien koulutukseen. no muutaman viikon funtsittuani en vaan keksiny et mitä siit koulutuksest haluisin irti enkä jaksa maksaa moisesta joten peruin sen.. sille rahalle keksii muutakin käyttöä.. kuten mun ja mun ex-alkkiskamujen välinen tallinnan reissu ens kuus:) tax freest saa koirille paljo kaikkee viieltoist eurol...
mun myös piti ilmottaa se tokokokeeseen parin viikon päähän, mutta kun tarkka ilmottautumisaika oli yks ilta tietty kellon aika niin mitä tekee marika... unohtaa sen ja nukkuu silloin:) ja koehan oli sit täyttyny silloin.
noh... kaikella on tarkoituksensa!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti