7.4.2013

Savitaipale rn

Eilen suunnattiin näyttelyreissulle Savitaipaleelle korkkaamaan viralliset näyttelyt, lapinkoiria oli ilmoitettu reilut 30, tuomarina oli Harto Stockmari. Arvostelu meni näin:
Narttumainen koko, mittasuhteet, pitkä, vielä kevyt piirteinen pää. Hyvä purenta. Etuosan tulee vielä kehittyä. Normaalisti kehittynyt runko, pehmeä ylälinja??? Hyvä karvanlaatu. Liikkeiden tulee vielä vakiintua.
Tuloksena EH! jeeee:)) Myö kun oikeesti mentiin hakemaan korkeintaan H:ta ja kun muita kattelin niin olin vähän et.. o,ou:) Hassua kun viimeeksi oli "ikäisekseen hyvät liikkeet" ja nyt oli "liikkeiden tulee vielä vakiintua." :D Helmi päätti myös yllättää ja kehän jälkeen puklaskin oksennukset.:D
Vielä kun tuohon seisomisen sais ryhdikkääksi, jalkojen siirtely on Helmin mielest ihan pertsiistä. No mut  se on tainnu ohjaajaansa tulla..:D

Kiitokset Siirille ja Ellulle matkaseurasta!
Illalla tietysti juhlittiin Helmin EH:ta, muita seikkoja siinä sivussa.:D
Maanantaina käytiin agilityssä. Kaikillehan ei tartte ilmottaa että treenejä ei ole.:) No myö sitte yksinämme vähän harjoteltiin takaakiertoja ja vedettiin jotain siellä ollutta radan pätkää sekä harjoteltiin tokohyppyä.pöhhh.
Tiistaina käytiin tokoilemassa, fifi oli taas tosi kival tuulel. Kaikkea hassua oli ja kaikki meni hyvin paitsi neliö, jossa otettiin seuraamista ja koiran piti jäädä seisomaan paikalleen, no sekin alko sitte pikkuhiljaa muistumaan, liikkeestä seisomista kun ei olla tehty sitten .. joulukuun? hyvin kivaaaa:))

Helmin kanssa on nykyään niiin kiva harkkailla, siltä löytyy aina intoa tehä ja se tarjoaa tekemistä:) jee just ihana:):):)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti