10.4.2013

Ei sun noit isoja melooneja tarvi ostaa kun sulla on jo ne omasta takaa:)

Terveitsiä bebasta! Luvassa koostetta alku viikon touhuista.

Maanantaina agia. Vihdoinkin sellasta mitä just tarvitaan, simppeli u:n muotoinen rata sisältäen kolme putkea, hypyn ja renkaan, u:n keskellä kepit. Eli siis vireessä vikaa ja pahasti. Ennen agi oli Helmin lempparia, nykyään pakkopullaa, välillä vire saatiin tosi korkealle ja silloin se hyötykäytettiin heti, mut yhtä nopeesti laskikin. nääääh. Keppien uusiks opettelua, olin nekin onnistunu kusemaan päin pertsiitä mutta nopeasti ne saatiin parempaan jamaan kuin aikasemmin, huh. Maria epäili valeraskautta, kun se niin tuntu esteitä väistelevän ja ajatukset olevan muualla. Sopii kuvaan, on kotona meinaan vähän taas masis ja lisäks se jatkuvasti nuolee Chipan läpikotaisin - ikään kuin oman pentunsa. Siitä on myös tullu kovin hellyyden kipeä, myöskin ennen se ei tykänny olla yhtään sängyssä, nykyään se hyppää joka aamu mun naamalle ja peiton alle ??? voi morrrrroorr! Ei vaan raukka ymmärrä et vauvojen aika ei vielä ole:)

Tiistaina tokoa, lähtöasetelmat hyvät kun en kerenny Helmiä yhtään viritellä kun piti kokoustaa tokokokouksessa, josta itsekkäästi karkasin kesken kaiken:) Mutta kaikessa Helmi oli silti ihan suht hyvä. Välillä seuraamisissa nenä vei jonnekkin muualle ja pari kertaa jätöissä sekoitti seisomisen ja maahan menon. Harjoteltiin ominemme hyppyä, nyt kun ollaan tilanteessa että "jos et vie namia tuonne tois puolelle, en tasan hyppää" joten sitä pitäis häivytellä, voi nenu sentäs siinä sitä taas ollaan:)))) juu, sain sen tekemään alon hypyn niin että seisottiin ihan hypyn vieressä ja kädellä kunnolla näytin että tuonne hyppää fifi hyppää ja sitten se hyppää suoraan esteen viereen. juu hienoa. mitähän sitten:)) Maria ehdotti probleemaan kosketusalustaa, että sen pitää mennä koskettamaan alustaa sinne. Opetin sille heti kosketusalustan mutta käskyllä "kosketa," mitäs kun vie kosketusalustan sinne, se menee koskettamaan sitä kosketa-käskyllä, tajuaako edes hypätä, sitten se häivyttäminen jnejne.... hienon sopan oon taas kehittäny:):)

Tänään piti sitten lähtä hallille vähän hyppyä treenaamaan ja kisanomasta treeniä kokeilemaan. Juu fiksua taas, hallissa jotain 30-40astetta joten ehkä 10min voitiin olla. Ensin mulle omat äänen avaus treenit, hyvä että sihaustakaan lähti. Kisanomasta, kahta liikettä putkeen ja vapautus maksamakkarakipolle. Onnistui, oli ensin vähän että mitäää, missä herkkupalaaa epistä!! Onnistui jotenkin, ei missään kovassa vireessä tosin, tosiaan oli myös pirun kuuma. Otettiin kahen settejä muutama kerta. Sitten harkattiin hyppyä, samassa percjamassa kuin eilen:) Mentiin kentälle ottamaan kisanomaista, kahella liikkeellä pari kertaa, onnistu ihan ok, vaikka oli pitkät seuraamiset.
Sitten. Sitten koitin kolmella, kaks liikettä kun oli mennyt ja kolmatta yritin, jotain seuraamista, päättikin Helmis että en tasan tule ennen kun saan herkkupalani ja jäi istumaan paikoilleen. Muutaman kerran yritin kutsua, ei tehny elettäkään, joten oli testin paikka. Lähin, otin maassa olleen maksamakkarakipon ja kävelin autolle, koira istuu yhä paikoillaan. Menen autoon, lähen ajamaan, ei, koira istuu yhä paikoillaan.:) Sitten kun auto alkaa mennä kauemmas, lähtee Helmi liikkeelle, meneekin haistelemaan sitä kohtaa, missä herkkukippo oli, etsii sitä vähän aikaa ja sitten lähtee lönkötellen hallin ovelle päin, heitän uukkarin ja menen sen luokse, fifi on ihan normaali, tais vähän alistua tajuttuaan et tuli tehtyä tuhmasti, nappasin sen ja lähettiin pois.

Söpön kuoren alta löytyykin dominoiva pikku bitch, haastetta siis riittää:)

(otsikko ei liity koiraan mitenkään - vähän pientä kevennystä välillä tännekkin :) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti