21.4.2013

elämä on pelii, ilman välierii!

arvasin että hehkutan vain hetken:):)

mondayn agilityissä annoin suosiolla ohjat marialle kun olin vähän kipsu:D siinä se Helmin kanssa harjotteli keppejä, ja uutena kepeille menoa esteiltä erilaisilla käännöksillä. Ihan okost kait meni, paremmas virees oli ainaki vrt viime kertaan. Sitten oli vireen ylläpito treeniä, lopult Helmi meni ihans sekasin isost heppa pehmolelusta ja sillä sai sen vireen hyvin pidettyä:):)ihqua. haastettaaaa riiiitttääääää.):)):):)

tiistain tocot. Pitkästä aikaa apparina ensin tunti, sitten Helmin kanssa tokoa. Oli vähän taas välillä jätätysongelmia ilman hihnaa seuruissa sekä ennakointia jätöissä. Ja nous ihan yllättäen puoles välis paikkista. mitähhän taas... erilainen treenipäivä vrt muihin taas sikäli, että ennen treenejä käytiin lenkillä, sillä oli autossa kaveri jonka kans remus ja remus muutenkin ennen treenejä ja olin tunnin kouluttamas. who knows. Pitää taas vähän palata entiseen malliin.

keskiviikkona vai torstaina jombikumbi, käytiin aamulla hallilla ideana vähän tokoa treenata. siellä olikin jätetty mm. kepit joten kokeiltiimpas ensin niitä ja jeeeee, heti ekalla meni koko pitkän setin??!?!?!!! vauuu jeeeee:):):)))) ihan huippuuuuu:):):))) sit harkattii vähän tokohyppyy taaaaas, saatii meinaa sunnnuntain koulutuksen jälkee uuus probleeem, nyt pennelberg meinaan hypättyään hypyn kipittää esteen vierelle ja tulee melkein mun luo ja jää seisomaan:):):):):)) voi bitunbittu! sitä ongelmaa sitte jollan ilmeellä yritin korjata, että hyppäis mahollisimman pitkälle sinne ja jäis seisomaa, juu ei tullu midi, sain toki erinäisil avuil mut heti ku otti ne pois ni sama setti jatku. sittte vähä seuraamissettei, niin et saa palkan vast seuruu pätkän jälkee, no sehän alko protestoimaa toki ja vähä oli muuutenki seuraamisis vähän perseilyy. pitää se nyt ottaa treenilistalle. sit vähä otettii jotain  mmuutaama agieste ja pari putkee ja vedettii rallii et sais virettä pidettyy. no kun rallii sai juosta ni sehän oli ihan kivaa ja vire pysy ihan okost kasas:):)

oon onneksein löytäny pari muutaki ihmist joilla on tokos semmoin asenne et riittää seiskan-kasin arvoin suoritus. mulle kun tosiaan riittää että liikkeet on ees vähän sinne päin:) mitä hiton väliä oikeesti, käyks se koira tost noin maate vai vähän hitaasti, tai seuraako se vähän väljästi tai ottaako se muutaman askeleen jätöissä ja hypyn jälkee. tai heiluuko se paikka makuussa tai onko mun ryhti päin arsetta.:D ei haittaa mua ainakaa pätkääkää, tokoo ei pitäis liian vakavasti ottaa, eiks pääasia ookkin se että kummallakin on mukavaa eikä se homma kaadu siihen et hinkataan jotain pikkujuttua koko elämä?:DD

Helmin froteemantteli:):):)


loppuviikosta meille päin oli syntyny uus järvi:)
ja sitten tadaa ihqua kun kevätkin tällä viikolla tuli.:) koirat on onnellisia koiria kun saa huidella ihanien hajujen perässä:) niillä on vähän kevättä rinnassa ja kuraa vatassa.:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti