26.9.2012

tokoa ja agia

Maanantain agitreenit. Harjoteltiin jotain perus käännöstä, eli esteen jälkeen kääntyy niinkun takasin päin. Hienosti taas Marian käsissä toimi, heti ekalla meni, jeejee! :) Sitten Marika kokeilemaan, juu, hyvä yritys, ei se ookkaa taas niin helppoo kun näyttää. :) Kokeiltiin myös lelupalkkaa, ihan ok mut namit parempi, lähtee nykyään meinaan aina huitelemaan lelun kans. opuks oli Marian kynsien leikkuu näytös, uhrina Helmi, jonka leikkuust ei tuu enää juurikaan mitään. ja vol'a! Pari kertaa koitti vähä päristä mut muuten oli ihan kiltist! parin viikon pääst otan kokeiluun, saas nähä mitä käy... eli leikaten makuu asennos.
Marian kommentteina koirasta täl kertaa oli et hmm mitenköhän se menikää miten se hienosti sen sano... :) et noilla luonteen piirteillä siitä tulee loistava harrastuskoira, just etenki ton dominoivan luonteensa takia! jeejee, sitte kun meikä vaan osais hyödyntää niitä ja ees osais hmm ohjata! ....:)

Eiliset tokot. öö... harjoteltiin jotain perusjuttuja, kontaktia ja semmosta. Hyvin pysy kyl perusasennos ja oli muutenki kiltti ja ihq eikä säheltäny. :) Seuraamiseen on tullu nyt vähä ongelmaa, joko kulkee vähän niinkun n. 150asteen kulmassa tai sit jää haahuilemaan...hmm. vika varmasti tässä päässä, mun asennossa tai jotain... pitää ens viikolla katella. Oli myös leikkimistä Leevi-collien ja Alli-mittelin kans.:)

Tänään käytiin aamul hallil kummanki fifin kans. Chipan kans vaan huideltiin ja jotain pientä tehtiin, vähän sil oli taas kivaa!:) puomi puomi puomi! Pennun kans tehtiin vähän käännöksiä, omaan silmään se osas jo pelkäl sanal, katotaan mitä Maria sanoo! :) Ja putki-hyppy-hyppy-käännöstä, väsy kyl sitte.
Mut mä aamul ensin lenkil ja sit Valkealas hallil what??! Ja olin yhteetoist mennes kerenny siis käymää pienel lenkil, hallil ja sen jälkee viel peltolenkil! (+ käydä kaupas ja laittaa tiskit ym :D):O:O
Autossa mun huomaamatta Chipa päätti tehä pennun hihnasta mulle avaimenperän :):) juu ymmärrän kyl et se on vähä kade sille värille mut...:) juu, pentu ei oo tuhonnu mitää mikä ottais päähän mut sit torvelo tuhoo, hemmetti! :D Ostoslistal siis samainen hihna ja Tusselle vaiheeks uus _kestävä_ peti, tenavan mielest on hurjan kiva repii sitä, etenki yöllä yllättää kun toinen nukkuu. :)

Täällä odotetaan jo vähintään ees pakkasia... Ihanaa kun koirat on joka kerta ulkoon ollessaan älyttömäs kuras! Ja meijän piha on yks kyntöpelto. Ja hupsista vain, vauvan toinen korva, jonka nousua pitkään siis ootettiin, lurpahti takas! :( o,ou, toivottavast se nousee, paree ois.. Ja hupsista vain, meille iskee taas asuntokriisi.:) Pentu on hujahtanukki hetkessä ja ei koht puolin enää mahukkaan autohäkkiin. Sit onki semmoin o,ou tilanne, alettava vissiit ihan rohkeesti kulettamaan vaan paksissa ilman häkkiä... tai takapenkillä. neliovinen ois kiva.:) puhumattakaa farmari. :) no uuest autost en voi haaveillakkaa ennen ens vuoden joulukuun veronpalautuksia.:) ellei nyt joku lottovoitto satu tulee...hupsista

hupsista

hupsista

vertailun vuoks, Helmi 13.8 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti