21.9.2012

meidän fifien ruokailut :)

Osallistutaas myökin Muschin kamppikseen..
Meillä kummatkin on aika napukkalinjalla. Chipa syö täl hetkel Belcandon jotain viljatonta ruokaa ja Helmi jotain Bento Kronenin puppy ruokaa, välillä kosteena välillä kuivana. Helmin kans tarkotus siirtyä muutaman viikon sisäl JahtiVahti junnuun. Lisänä koirat saa lisänä valitettavan epäsäännöllisesti mm. jauhelihaa, lihaa, raejuustoa, maksaa. Kivointa ois toki saada joka kerta jokin lisuke mut meil se ei mm. tiloista johtuen mee just sillee ku haluis, mut kun omilleni muutan, saletisti homma tulee helpottumaan. :) Fifit popsii myös kovasti naudan luita. Kummallekkin tuntuu kelpaavan kyl lähes kaikki ruoka.

Sain hakea ilmasen Musch kana-aterian, ja otin kokeiluun laittamal sitä lisänä napukoiden joukkoon ja toki hyvin kelpas. :) Varmaan siis toimis myös näin lisänä kuin pelkäs barffaukses. Helppo annostella eikä haise karseelle. Hyvä idea, jota varmasti tulen myös toisten kokeilemaan ja vielähän sitä on pötkössä reilusti. :)
Kokonaan barffaukseen en kyl lähtis, en jaksa sitä puljaamista ja toisaalta Chipa on aika herkkä vatsanen kummiskin.

Muutama hassu kuva eiliseltä lenkiltä pelloilta. Päätin ottaa riskin ja antaa Chipan olla vapaana, voi että vähänkö oli onnellinen koira. :)
ihana kaverikuva :):)
...ai tollee
nyt mennää...
hupsis :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti