12.9.2012

Maanantain ekat agitreenit. Olipas hyvä et alotetaan näin varhases vaihees _Marian_ opeis, samal puututaat samaten ongelmiin, ennen kun niistä kerkeää tulla isoja, hope so, kuten päriseminen esmes syliin ottaes välil -> dominoiva narttu :) yms pikku jippoja! Noh harjoteltiin lähettämistä mm. namilätkälle ja kokeiltiin pussia ja putkea, ne oli vauvan mielest hurjan kivoja! :) Ei mitään pelkoa niihin menemises, ei muutaku täysil ees taas :) Kotiläksynä lätkälle lähettämist ja olihan toki jotain muutaki ei agiin liittyvää- mut en toki oo muistan et mitä :)

Tiistain käytiin hoitamas toiset rokotukset, nyt on vauva valmis maalimalle. Pentu oli taas tosi reipas eikä huomannu piikkiä vaan nuoli samal ell:n naamaa :D
Sitte oliki illal vuoros tokotreenit. Siinhän se, nyt kiinnosti enemmän ne muut koirat ja sellast sähläyst... Katsekontakti harjotuksii ja kontaktii en saanu niinkun yhtään, sen sijaan sil on lenkeil tapaan tarjota sitä jatkuvast... hmm.... nojoo ja maahan meno, mä kun taas ajattelin aikasemmin et kun suora ei tuntun onnistuvan, et opetan senkin sit kun sil on vähä enemmän kokoa... no oiskohan vaa pitän yrittää opettaa se saman tien, kivahan se on alkaa korjailee... (no mut chipalki onnistu 9 vuotiaana!!) ei se helppoo ollu mut pari kertaa sainki hissinä. muuten jepa, sivust monest seuras kun muut melus ja sillein, käyttäyty ihan hyvin :) nyt on ohjaajal vähä ongelmii kaikes, etenki palkitsemises, koskahan senki oppisin...

saas nähä mikä/ mitkä on meijän lajei tulevaisuudes, toki toiveena kummatkin ^, agis tulee varmaan ongelmana olemaan just lähettäminen, se kun on jo ollu alust asti vaikeaa, esmes ruokakupille meneminen, kummassaki lajis, etenki tokos, motivointi, kun se ruoka ei oo sille niin tärkeetä... ja hiffaus :)
mä voisin huolii taas pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä kun ei ekal onnistu, eilen yritinki sittenki opettaa perusasentoo niin kosketuskepil kuin käden avul mut kun ei toinen oikee tajua ja sitte samaten mä luovutan...:) ja mä tartteisin neuvoja vähän kaikes... nyt on taas vaihteeks vähä semmoin kausi et mieluiten vaan istuisin koneel, mikää muu ei vois nyt vähempää kiinnostaa... ja tosin taas näin ke-pe ei kouluttamiseen oo eees aikaa/ jaksamist typerän pitkien työpäivien takii, loistava ajoitus! onneks nää on koht ohi! eli: hakusessa ois motivaatiota kummallekkin ja neuvoja!! sen lisäks et oon saanu aikaan keskenerästen liikkeiden sekasopan, kesken on lähettäminen lätkälle, perusasento, seisominen, seuraaminen, katsekontaktijuttu, hissimaahanmeno ja sillein, hei great!! voi taivas mitä täst viel tulee, oisko yhtään fiksuu opettaa yks juttu kerrallaa... ehkä tosiaan edetään eri treenien mukaan!  ):):):):):)):):):):):):):):):)):):):):):):):):) onneks meil on viel aikaa :)) (ihan vaa pien kriisi!)

no ee, tänää oli hauskaa lenkkeillä  yhes kun toki kaikki muutki oli lähten samaa aikaa lenkille koirien kans, ensin pentu on ihan varma et peräs tuleva nainen ja kultainnoutaja on mörköi, sit piti teurastaa sammakko, sit tulee useampi koiralenkkeilijä joille tusse huutaa ja pentu katto vierest et o ou, mitäs täs tekis ja kaikki pimeet ojat oli täynnä pelottavii mörköi muutenki... no mut posti toi sentäs heijastinliivit fifeille, nyt pitäs näkyy kun on pääl heijastinliivit,- valjaat,- panta ja hihna :)


1 kommentti: