19.9.2012

agii, näyttelyy ja tokoo :)

noo.. eilen poikettiin mun iskän haudalla (ja opettelemas hautuumaakäyttäytymist:D) fifien kans. iskä sano joskus et marikast tulee koiraihminen ja tässit ollaan :) viimiseks koiraks sille jäi superihq Visu the beagle, ehkä mullekki joskus tulee näyttelylinjain, ehkä.:) sitä ennen tulee muutama lappalain ja kk.kettuterrieri, jollain meil oli kun mä olin muksu. Ja parisen kymment vuotta sitten meijän porukat oli olleet Arton koirakoulus kettarin kans ja 20 vuotta myöhemmin alotti meikä Chipan kans ja nyt ollaan Helmin kans. :)

Chipa & Helmi

Topi

Vili

Käytiin maanantaina myös vihdoin koklaamassa vapaana lenkkeilyä metässä, nätisti pysy lähellä ja tuli kutsusta. Kokeiltiin myös et kun junnu meni kauemmas, mentiin piiloon, hyvin tuli ettimään et minnes jäitte. :)


No mutta. Maanantain agitreenit. Pääkoutsina meil oli Minna N ja lopuks Maria. Harjoteltiin taas putkea, hyppyä (ilman rimoja vielä pitkään :) ) ja putkea ja hyppyä putkeen. Ja eipä voi muuta sanoa kuin et tosi hienosti meni kaikki ja innokkaasti! Vieläpä kun puolikkaal kentäl oli viehe/leikkitreenit ja paljon häiriötä koirista ja lelujen äänistä niin hienosti keskitty treenaamaan. Lopuks harjoteltiin keppejä Marian opetukses semmosel vaikeal taval ja tosi hienosti hiffas heti mistä on kyse! jeejee tästä on hyvä jatkaa!

Sitten mentiinkin heti perään näyttelytreeneihin, kaikkien koutsien mielest on ok, koska agis harkataan niin vähän. Lasse tykkäs kovasti pienestä ja nätistä lappalaisesta. :) Mentiin ympyrää, käytiin pöydällä esittäytymässä ja vähän seisomisharjotusta. Pieni ja musta oli käyttäyty taas nätisti ja hyvin meni vähän seuraten ympyrää. Puolen tunnin treenien jälkeen alko pientä väsyttää ja puol tuntinen onkin passeli meille.
Kaikki maanantain kouluttajat kehu pientä fiksuks, helpoks opettaa ja Lasse nätiks ja ahneeks. :D nyt se on alkanu omaan silmäänkin hitusen näyttämään noita.:)

Tiistain tokotreenit. Oltiin maanantain hieman myös kotoon treenattu perusasentoo ja seuraamist ja jeeesss!! vitsit perusasento alkaa näyttämää omaan silmään hienolta! :) (muiden mielipide ei vois nyt vähempää kiinnostaa :D ) ja vauva myös treeneis teki hienoi perusasentoi ja pysy siinä! :) jeejee! myös pienii seuraamispätkii, neki alko olee suht ok, ei olla viel suoraa ja pient käännöst kummempaa tehty. ja mul kun on aina seuraamisis palkkausongelma. Noo pien oli muutenki ihan nätisti treeneis, ei hirveest ees häiriintyny vieres haukkuvast cokkerist. Maahanmeno harjotuksia ja en oo kokeillu viime viikon treenien jälkee olleskaa seisomisest maahanmenoa kun ei se viimeekskää onnannu sitte yhtää ja mitä - pentu tekee heti ekal kerral oikein ja teki niit innokkaasti! Sitte ku saatais viel kokonaa korvattua istumisest maahanmeno tolla! jeejee! :) Taas puol tuntisen kohal alko väsyä. Ainut iiiso problem on erilaiset kääntelyt ja vääntelyt kun alkaa päristä, samoin syliin otto, ongelma mist pitää päästä mahd. nopeasti eroon! Kotii ku tultii, sattumalt taas Helmin poiccis Luigi tuli leikkimään, oli taas pennuil hauskaa!

mut jeppisjee, kaikki treenit oli varsin onnistuneita, jeejee! :)

ps. löysin taas Helmille sulhoehdokkaan ;D;D http://www.lappalaiskoiragalleria.org/index.php?koira=5707

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti