8.12.2014

Yhtä vaille...

bidabam badabum! Myö ollaan käyty kahdessa kokeessa ja melkein kolmannessa!:) Laput on taas jossain jemmas, muistellaan:)

La 8.11 matkattiin Porvooseen Pernilla Tallbergin tuomaroitavaksi. Mitään ei oikein voinut odottaa, kaikenlaista kuulleena asetin tavotteeksemme 100p., jos saadaan enemmän ni voidaan olla super ylpeitä.:D Ja pisteitä tuli unbelievable... 136,5p. :DD Oli niiiiin uskomaton koe että hohhoijaa...:DD

Helmi oli koko ajan ennen suoritteitamme ihan super rauhallinen, makoili vaan.
Paikkamakuusta lähti 2 pistettä koska "nuuhki hieman maata" ööh..
Sitten kun tuli meidän suorituksen vuoro, Helmi ylllllätti hurrrrjalla energialla.:D Heti ekaksi taluttimesta seuraaminen tittidii, 9! Ikinä ei olla saatu seuraamisist 7½ enempää...:D
Noo sitten ilman hihnaa.. Ennakoi jotain ja jäi hetken päästä seisomaan. Siitä se riemu repes. Helmi katteli taakse päin ja huomas että ihmiset nauraa. Sitten se teki niitä seisomisia varmaan 10, katteli aina yleisöä että hahaa, tällekkös työ nauratte :D:DD voi Helmi meijän sirkuspelle, saatiin sääli 5.:D
Liikkeestä maahan meno... Oli käymässä maahan, katto taakse JA NOUS SEISOMAAN :DDDD voi Helmi, pien kelmi. :Dd
Sitten vielä pellempi luoksetulo. Hemmu ampasee kuin tykin kuula, törmää mua päin niin kovaa että kaatuan maahan ja tulee siihen mun vierelle perusasentoon ilmeellä hahaa, sairaan makee :D:DDD voi sitä naurun remakkaa siellä hallissa. :DD sääli 8½ :D
Liikkeestä seisominen... noh sittenhän se seiso... pisteitä ??
Hyppy..? 8 tai 9. Muistaaksein aika vinoa settiä yms.
Kokonaisvaikutus mikälie 8 "noin innokas ja hurmaava pien lappalainen" :DD

Voi Helmi, koskaan ei voi arvata miten käy, mitä se keksii:DD noh järjestettiin yleisölle sirkushuveja, kyllä oli hauskaa:D
Sunnuntaina 23.11 suunnattiinkin Hämeenlinnan Tuulokseen tittidii, Osteri Ossin tuomaroitavaksi. Jotenkin mulla oli tuntuma ja itsevarmuus miten käy ja hyvinhän siinä kävi, ALO1 172p. sijoitus 2/10 mielentöntä jeeejeeee:)))

Paikkamakuu, ihan ok, pari kertaa oli hittovie nousta ylös ja keksiki sielt viel jotain syötävää:D 10 silti. Ennen paikkamakuuta tuomarin huutaa "noi silmälasit hämää, nythän mä tajusin kukas neiti sä ootkaan, sä oot se Kouvolan blondi" ööööh :D:D:DDDDDdd terrrrve vaan Hämeenlinnalaiset=DD
Hihnaseuruu. 9!!! ihan ok
Ilman hihnaa, 7,5, takana
Maahan meno.. ??
sit ne yllättiki ja otti seisomisen perään, hyvä vaan, koira vähän hämmenty:)
Oli jääny liikkurin sanasta "käsky" seisomaan, 9.
Luoksari, taas törmäs, siitä 8,5.
Hyppy. Liikkuri kahtee otteesee kysy et otatko oikeest noi kaukaa, muutamast metrist, sanoin et jojoo, tietäen et se tarvii vauhtii. Sit ossiki sano et kyl neiti nyt ottaa kaukaa ja piste. Kannatti.
lopuks mun käskyt vähä vääriin aikoihin, siitä syystä 9.
Kokonaisvaikutus 8.

Tosi makeee ja upee fiilis, ekaa kertaa päästii viel palkintosijoille, kyllä kannatti ajaa sinne asti. :) Vähän jänskäs et miten käy, paikka oli tosi meluisa parkkihalli, mutta ei tuo ottanu siitä mitään. Koejärjestelyt muuten oli tosi kivat ja tosi lämmin henki, sama juttu Porvoossa. Jotenkin nyt ymmärtää miks oon monta kertaa kuullu kui Kouvolas kisajärkät on, mitä on...(y) Palkinnot Tuuloksesta oli ihan mahtavat, pokaali, ruusuke, muutama herkkuluu, iso koiranlelu, kynttilä, 20e lahjakortti paikalliselle eläinlääkäriasemalle ja Royal Caninin lahjakortti jolla sai 4kgn pussin haluamaansa koiranruokaa :)) (just kun possun diettiruokasäkki loppu:) )

kävin pehmo-orava kaupoilla:)

pakollinen ohjaajakuva:S

kyl voittaminen on mukavaa!

Heti seuraavana päivänä soittoaikana soittamaan koepaikkaa Porvooseen 7.12, vähä yli tunnin rämpyteltyäni pääsin linjoille mut nääh.. päästiin varasijalle 1. Lauantaihin asti ooteltiin josko joku kiva peruis mutta ei :) Ei ihan saatu TK1 tänä vuonna, melkein :)

kauheen kiva tää uus kolttu:)
Helmi ja Heidi:)
Nää kaks koetta on menny sillein ihan sika hyvin ja hassusti. Kummassakin jutussa edellisenä iltana Hemmu on ollu sillein että haa... ai ei tuu ruokaa, no sehän tarkottaa sitä et huomen tapahtuu jotain jännää ja menny ilosena suoraan nukkumaan. Kumpanakin aamuna kellon soidessa se on ollut häntä heiluen mun sängyn vieressä ja levottomana odotellen että joko lähettäis. Hämeenlinna päivänä käydessäni äkkiä autolla se livahti ovesta ja tuli mua vastaan rapussa - lähti omatoimilenkille.:D Kummassakin kokeessa se on loppuun asti vain makoillut ja minuuttia ennen suoritusta ottanu hurjan skarpin ja suorittanu kokeet hurjalla energialla!
Hitsi että sen kanssa kisaaminen on nykyään kivaaa! :D

Hupsis, ensilumi tuli:)

Hupsis!
15.-16.11 tää ohjaaja kävi reissaamassa Pietarissa ja sillä välin Helmi pääs luxus-hoitoon kavereilleensa slk Totille, Turolle ja Vilmalle :):)) Kävi vähän miten sisimmissäni ajattelinkin.. oli siis kuulema mennyt "tosi hyvin." :) Helmi on kummiskin tosi helppo ja oikeasti kiva koira, tulee toimeen pääosin toisten koirien kanssa, tiettyjä ihmisiä se kunnioittaa erityisesti. Noh sunnuntaina en meinannu sitä millään saada sieltä pois, auton ikkunasta se vaan katteli haikeana että sinne ne kaverit  ja kaikki kiva jäi... kotiin tultuamme laahas perässä, kävi jokasen huoneen kattomassa et eikö täälläkään oo mitään uutta, meni pyödän alle ja vetäs kaks syvää huokausta.:D  voi toista:)

Seuraavana päivänä oli onnellisen näkönen koira:)
Tän super ahkeran koirakerhon hallituksen jäsenen kaks vuotinen ura sai päätöksen tänään. Kyllä. Olin kokouksessa, ihan peräti jo toista kertaa tänä vuonna;)

Voi olla että saan tän vuoden puolella vielä yhden tekstin väsättyä... let's see! Ylläksen reissuun ja takuutalveen! on enään 40 päivää...:)

Helmin mielettömät ja haasteelliset temput osa 1. aina ei voi vaan tajuu??! :D


Hauskaa Joulua ja iloista Uutta vuotta kaikille toivottaa Marika ja Helmi :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti