12.10.2014

katsetta menneeseen

Taase lyhyt katsaus menneeseen (enemmänehkä omaan:D)

Myös saatiin ykkös tulos jeeeeeeeee! !! :)))
Maailman ihme tapahtui 7.9 kun kauhean empimisen jälkeen painotettiin Helmin kanssa  valkealaan toko kokeeseen, takana huimat pAri lyhyttä treeniä koko syksynä ja muutenkaan asetelmat ei mitkään parhaat ollut. Tuomari oli Harri laisi joka iloisesti antoi meilue huimat 169.5 p.!! Osapiste paperi on jossain pöpelikös enkä siitä edes paljoa muista. :D seuraamisen oli ihan karmeereeeegta laahaamista joka sitten vaikutti kaikkeen mut Herran jestas se teki kaikki liikkeet jeeeeeeeee! ! :))))))   sijoituttiin sijalle 7/13, voittaja sai 177 pistettä eli tosi tiukille meni! Ehdoton oman harrastusuran kohokohta ja hähää  näytettiin epIlijöille närhen munat. Pohjatyöt siis tehty hyvin aikoinaan! Isot kiitokset ansaitsee Arto, joka on tosi paljon auttanut ja  valmentanut meitä näiden vuosien aikana! Kiitos! :)

Tästä tietysti iski pien treeni-into. Olin jo menettäny toivoni että ei myö avoimeen koskaan mennä koska se tyssää etenkin kaukoihin. Yli vuos ollaan niitä treenattu mutta niisssä on ollut ainainen ongelma, liukuminen, ärrrrrrr. Muutama  vk sitten yhtäkkiä palaset loksahti kohdilleeen kun keksin ongelmaan simppelin ratkaksun ja jeeeeee! Helmi osaaa kaukot.
keksittiin myös alkaaa käydä treenaamassa pien pätkä lähi kentäl aina kun esim. tuun töistä, sillon sillä on hurrrrrjasfi energiaa.

Helmillä alkoi parisen  vk sitten juoksuf, pitkään se niitä tekikin. Kolmisen viikkoa se on ollut ihan horkkapöllyissä joten hähhää, mitäön ei olla tehty:D paljon kovemmat juoksut kokonaisuudessaan mitä sillä ikinä on ollut.

Cattimus Maximus sai tällä viikolla  uuden kodin, peräti mun seinänaapurista. :-D allergisoiduin kateille ja pinna oli kireel koko ajan kun se tuhmaili ihan jatkuvasti. :D etenkin kun se tuhos mun sohvaa! (Onneks koht on uus tulos 8) )Ahhhhhhh niiiiin paljon parempi näin, eka ja vika kissa mitä hommaan.
Ens talveelle/ keväälle onkin suunnitelmissa koirakaveri Helmille (ja mulle.) Siitä lisää tuonnempana. :)

Jokin aika sitten käytiin Repovedellä (röpövedellä) kävelemässä koiraporukalla. Sattu ihan kiva sää ja mukava retki. :)

Ihan ei mun viime tekstissä mainitut lomasuunnitelmat onnistunu vaan ei niin reippaasti- paiskin töitä parilla neljän päivän tauolla kunnes syyskuun  vikasta viikosta asti olen ihan lomalla lomalla ollut, kun tuli vihdoin moiseen varaa kaikin puolin. :) paluu työelämään haamottaa ehkä ens viiikon jälkeen.. tai sitten kun sais edes  viis täysin stressitöntä päivää ;)

Hommasin kakkos koneeks itelleni samsungin tabletin ja tää kirjottaminen ei tällä ihan niin helposti käy kun normilla, samoin kuvien laitto, joten jää nyf vähän tyngäksi tää juttu ;)

YLLÄS KUTSUU 97 PÄIVÄN PÄÄSTÄ HÄHÄÄÄÄ:)))) ja monta muuta mukaavaa reissua ja tapahtumaa sitäennen... niih... vois yhtä ykköstä käydä tavottelemas josssain kyläkokees, tavotetta tarpeeks ;)

Ylläriiiiii et kuvia ei tappelematta saa ku yhteen rykelmään ärrr
Vissiit lapin ru skaa

Ilosena röpövedel

Repovettä

Yhis treeneis

BusinessBusinessBusiness

kaveruxet

Maximus perrrrrkele!!!Yks yö oltiin ufoilemas

Ihania repovesikuvia :) kiitos ella!2 kommenttia: