3.5.2014

Lahjattomat treenaa

hieman kapea kuonoinen pää... vai miten se meni:)
Koiratapahtumat tältä vuodelta on vihdoinkin korkattu. Helmi kävi Keltakankaan ryhmänäyttelyssä viime viikon lauantaina nuorten luokassa Juha Putkosen arvosteltavana. Ja hähää itelle harmillisesti osui iltavuoro kyseiselle päivälle joten oli värvättävä Hemmulle ekaa kertaa toinen esittäjä ja kukapa muu muka kuin kiva Arto setä.:) ja hihihhiiiii kyllä kannatti! Hemmukka nappas jotain ihan muuta mitä odotin meinaan tuloksena NUO ERI2 jeeeeeee!!! :))) Arvostelu men näin:
N. 2v. hyvä kokoinen, mittasuhteiltaan erinomainen, hieman kapea kuonoinen pää, hyvin asettuneet korvat, hieman vaaleat silmät, hyvä purenta. Tilava runko, riittävän kulmautuneet raajat, karvan laatu oikea. Saisi nostaa häntäänsä paremmin liikkeessä. Etuliikkeessä epäraakuutta, sivusta riittävällä askelpituudella.


En tiiä miten Arto tuon teki, ois ollu kiva saada videoo siitä. :) Yritetään päästä käymään seuran näyttelytreeneissä vähän oppia hakemassa.
Näyttelystä Helmi oli päässyt A:lle hoitoon Totin ja kumppanien kanssa leikkimään ja hevostalleille touhuilemaan ja lenkkeilemään. :) Oli onnellisen näkönen koira koko loppu illan, ja väsynyt. :):) vähänks oli varmast kivaa!
ihana Vilma:)

Tiistaina Helmi kävi lonkka- ja kyynärkuvissa. Kyynärät nollat, lonkat lähti B:nä kummatkin.

Torstaina sain viestiä että ollaankin päästy KSSK:n tokokokeeseen joka on ens viikon sunnuntaina... voi jösses.:D tällä treenimäärällä ei voi olla kuin super tyytyväinen jos edes viidestä liikkeestä jotain pisteitä saadaan! :D kisanomasia treenejä ei tälle vuodelle oo mahtunu yhtään, lyhyen lyhyitä omatoimitreenejä ehkä pari kertaa ja seuran tokot vissiit kolme kertaa? eikä muuta! voi luoja sanonko....:D Eikä niitä tule olemaankaan, jos kerran kävis nyt ees vähän liikkeitä kertaamassa? Tuomarina viime kertanen, ahh niin ihana, Osteri Ossi joka naisen Lossi! Myö vaan luotetaan siihen et lahjakkaat ei treenaa!


Tällä viikolla saatiin myös meille oma, uus asunto! Muuttokin tulee taas nopeasti, meinaan vajaan kahen viikon päästä...:DD hommaa on kaksin kertasesti edelliseen verrattuna.. ja ostettavaa! Mutta jee, kyseessä on iso kaksio, siistit muovimatot (ei enään karmeeta rapisevaa laminaattia!) ja siinä on parveke!! jee!! Hyvät ulkoilumaastot on myös lähellä ja jonkin matkan päästä löytää mettää ja peltoa jossa telmiä.

Hemmukin sai tällä viikolla iki oman uuden asunnon;)

Kesäkuulle Helmi on ilmotettu Inksaan ja Lahteen näyttelyihin. Onneks toi turkki on lähtenyt lähes kokonaan ettei tarvi mitään menestystä odottaa.:):) himputti kun koko talven ja kevään on ollut hyvässä turkissa ja sit viikkoa ennen Keltsua se alkoi lähtemään tietty.

Nyt näyttelyyn!! :)


1 kommentti:

  1. Onnea näyttelytuloksesta vielä tätäkin kautta. Hienoa!! Ja luustokuvatkin kuulostaa oikein lupaavilta, hyvä hyvä! =) Ja tsemppiä tokokokeeseen!

    VastaaPoista