31.3.2014

Eimitäänuuutta

On ihan ok päivittää nykyään blogia kerran kuussa. Ennen päivitin jopa useasti viikossa. Noh ei olla ees tehty mitään kummosempaa että se siitä.
Huomasin viikko sitten että pari vaparia putkeen tekee ihmeitä niin entäs sitten enemmän... joten päätin pitää eilisestä asti lomaa koko tän viikon mitä nyt keskiviikkona meen yhen vuoron tekemään.:) vähän pakko välillä vaan nollata. Varjopuoli tässä uudessa elämän tilanteessa on myös se että kun en ole ikinä rahaa osannu oikein käyttää niin entäs sitten yksin asuessa... :D Kovaa koulua käyn koko ajan... :D koskahan oikein oppis! Eli kaikenlaiset suunnitelmat Helmille aikalailla taas kuopattu. Sain mä sen ilmotettua Keltsun näyttelyyn jopa! Sempä kunniaks koiruus jouti vihdoinkin pienmuotoselle dieetille!

Kevät tulee, ihania ilmoja on ollut ja ulkona ihana kevään tuoksu. Kuusaalaisilla (miehillä) tuntuu kovastikkin olevan kevättä rinnassa ja kyllä meikällekkin aurinko tekee ihmeitä! :) Vähän keväisempää ilmettä tännekkin, yks päivä ennen työvuoroa käytiin lenkillä ja kamera pääs myös mukaan, vihdoinkin :)

kevään riemua ja iloista seuraamista:)

herkkupalojen nappaaja:)

dojoing!

iski pien tuuli puhuri:DD

paperitehtaan varjossa:)
Ihana Helmi <3


on meillä vaan nykyään mielettömät lenkkeilymestat!mieletöntä...:)


talviturkki puoliks heitetty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti