20.5.2014

koetta ja muuta mukavaa:-)

mikäs täs laama-koirana tokokokees olles!
hihhei. Käytiin siis toissa sunnuntaina hupsista vain pyörähtämässä tokokokeessa Valkealassa Ossi Harjulan tuomaroitavana. Hommassa ei ollut kyllä mitään järkeä koska ei tosiaan olla juurikaan ollenkaan tänä vuonna treenattu ja sit niinkun mitäs ihmettä... saatiin silti 154pistettä ja 2. tulos!! :D:D:D (viime vuonna kovalla treenaamisella 137p. 3. tulos :D) siinä oli vaan ainakin 54 pistettä liikaa koska _super_laama_Helmin_ meno oli _ihan_hirveetä_!
  1. Luoksepäästävyys: 10p. (istu rauhallisesti vierellä)
  2. Paikalla makaaminen: 10p. (oli monta kertaa lähös lätkimään! haisteli paljon)
  3. Seuraaminen kytkettynä: 8½p. (laaaaahaamista)
  4. Seuraaminen talittumetta: 7p. (super_laaaaaaaaahaaaamista)
  5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 8p. (kulki jäljessä ja kävi lönkölleen)
  6. Luoksetulo: 9p. (vinot perusasennot, muistaaksein sai herätellä jonkin verti)
  7. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 0p. (laahas ja oli jäänyt _istumaan_ kesken kaiken!)
  8. Estehyppy: 9½p. (hieno)
  9. Kokonaisvaikutus: 7p. (laamakoira!)
mikäs täs, toko-kokees relailles!

Et eihän siinä. =D Helmillä oli koko päivässä pien hetki jolloin ois ollu järkevintä mennä kehään. Se teki juoksuja (jotka alkokin vissiit tiistaina) ja oli ollut loppu viikon meijän äiteellä Mylsällä hoidossa riekkumassa mistä sen aamulla hain eli syötetty ja riekuttu ja sillein että mitä voi edes odottaa.. :D Kisoja edeltävän vaiko sitä edeltävän enivei päivänkin töiden jälkeen käytin treenaamisen sijaan reissaamalla Ikeaan.:D Ja kisa-aamuna kun muut kisaajat suunnittelee ja funtsii että mitä tekee ja miksi ja relaa koetta varten yms. niin meikä likka tunnin pari funtsi vain että mitä pukis päälle, miten laittais hiukset, entäs meikki? :D:D:DD noh sehän kannatti kun Osteri Ossin koe, säälipisteitä tuli moisen takia varmasti ;D;DD oli tarkotus alunperin laittaa esim lyhyet shortsit tai hame mutta oli kylmä sää niin sit seuraavasssa Ossin kokeessa sitten ;D;D


terkkuja ikeeeeasta, kuinka paljon mahtuukaan pieneen fiiattiin...

Kokeen jälkeen veinkin Helmin takasin Myllykoskelle kun mulla oli edessä pitkiä työpäiviä ja tavaroiden pakkailua ja lopulta torstaina muutto uuteen kotiin. :) Torstaina hainkin Helmin tänne suoraan kun haettiin Mylsältä tavaroita. Ihana uusi, melkein 60neliöinen kaksio kivalla paikalla ja omalla parvekkeella, jeejeee! :) Päätoimiseen työpaikkaan mulla on huima kilometrin matka ja läheltä löytyyy metsää ja peltoa jeee.
Helmi ei edellisessä kodissa oikeastaan kertaakaan leikkinyt itekseen ja ei oikein osannut olla siellä rennosti.. Täällä se on leikkinyt ekasta illasta lähtien ja on ihan jeejeeee kun on tilaa ja muutenkin... omat tavarat ja huonekalut.:) Sohvaa, minkä ostin käytettynä, se pari päivää vierasti mutta ei muuta probleemaa.:)

oma ihana olkkari:)

mikäs täs omal partsil oleskelles!

mikäs täs herkkuluuta syödes super ihanal matol:):)


mikäs täs potentiaalisia sulhoehdokkaita bongailles:):)

Sunnuntaina töiden jälkeen lähin lenkkipaikkoja taas kattelemaan ja löydettiin ihanaaaa metsää ja pieni lampi ihan kiven heiton päästä! Mieletön kesän tuoksu ja rauhallisuuuuus. <3 ihanaa jee!:)


mikäs täs ku tälläset maisemat!

mikäs täs ku on mettää mis telmiä!

mikäs täs valkovuokkojen kans poseerates!

mikäs täs lähilammes polskutelles!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti