6.3.2014

Asioilla on tapana järjestyä

... kyllä jaksaa huvittaa taas oma varsin vilkas mielikuvitus. Ja vieläkään mä en ole oppinut miespuolisia lukemaan oikein kunnolla. ;D Asioilla oli siis taas tapansa järjestyä - ainakin hetkeksi. :)

Kuusaalle ei vieläkään oikein kurjuutta kummempaa. Peräti kerran ollaan käyty treenaamassa ominemme paikallisen koulun pihalla. Ollaan löydetty tosi kivoja lenkkireittejä huru mykket, mahtavin on ehkäpä Kymin paperitehtaan vanha, suljettu puoli, joka on avoinna kaikille, alueella on lukuisia yrityksiä. Alueen alkuun on kotoa puolisen kilometriä ja alueen läpi vievä tie tuo lähelle nykyistä uudempaa tehdasta. Myllykosken tehdas on vaikuttanut allekirjoittaneelle todella paljon, kuten koko isän puolen lähisuku on tehtaalla työskennellyt ja meikäkin sai kunnian olla viimeisiä kesätyöläisiä tehtaalla, joten tuo tehdasalue on todella kiehtova. :)
Mikä hämmästyttää, on Kuusaalaisten ystävällisyys. Jokainen talon asukas on tervehtinyt niin minua kuin kavereitani, samoin kuin alueilla kävellessä vastaantulevat, täysin túntemattomat ihmiset, tervehtivät ja saattavat vaihtaa muutaman sanasenkin.:) Ja Hemmu kerää kovasti huomiota ihmisiltä. Todella hämmentävää, eihän Mylsällä kukaan kato päinkään. :D Ennen pidin kuusaalaisia samallaisina kuin mylsäläisiä mutta ajatus kääntyi päälaelleen.:)
Ollaan Helmin kanssa sellasella kuusaalaisella dieetillä, meinaan syä ja jua niin paljo ku haluut- dieetillä ja kyllä näkyy hyvin kummankin kropassa. :D Hemmua oon vähän saanu timmattua takaisin entisiin mittoihin, itellä käyny vähän päinvastoin, ostin pari päivää sitten vieläpä jokaisen dieettajan keittiökoneen, meinaan friteerauskeittimen. ;D

Ohjaajalla on ollut yhä hirmusti töitä ja pääasiassa vain iltavuoroa. Tämä johti siihen että päätin lopettaa rally-tokon kurssin, koska ollaan päästy sinnne vain kerran ja kurssi on muistaaksein 10 kertaa, seuraavasta pääsystä ei ole tietoa, ei ainakaan tällä ja ensi viikolla. Päästään sitten automaattisesti seuraavalle mahdolliselle kurssille.
Edellisissä työpaikoissa vähän melkein sanottiin reilusti että saa vapaaksi haluamansa päivät ja harrastuksista ei pidä luopua, täten esim tokotreeneistä löysin itteni aina koska sain ti (ke) illat automaattisesti vapaaksi. Nyt on käytännössä joo sama tilanne, ainut että saan myös valita työvuoroni, ottaa mitä haluan, mitä on tarjolla. Voisin siis helposti pitää kaikki tiistai ja torstai illat vapaana mutta nythän siinä ei sitten ole mitään järkeä, koska menetän sen vuoron rahat ja joku toinen saa mulle tarkoitetut vuorot. Lisäksi tykkään työstäni ja ykköspaikastani tosi paljon.:) Ristiriitaa mutta omatunto kolkuttais kovasti muuten. Välillä tosin pitäisi antaa periksi, tammikuun loppupuolelta asti ei ole montaa vaparia ollut puhumattakaan kakspäiväisiä, edellinen joskus tammikuun kolmannella viikolla? Seuraava... toivottavasti ensi viikon jälkeen, pakko pakko. Olempa ollut vielä aika puolikuntoisena kun mulla on jokin mystinen Kuusaa-virus ihmeellisine oireineen. :)

Tokoon ollaan päästy viime ja tällä viikolla, jeejee! :) Viime viikko oli ihan plösäilyä, oltiin käyty pitkällä lenkillä ja riehuttu ja syöttöpossu oli syöny kun pien sika.:) Oli aika laamailua ja kisaavien ryhmässä oli vain pari ihan alkeiskoiraa, vähän ärsytti. Muuten meni muistaaksein ihan hyvin, en ees muista mitä tehtiin... :D Ihanaaa oli myös nähä Turoa, Tottia ja Vilmaa.:)
Tällä viikolla oli ihan huipputreenit, koko päivän Helmi oli tekemättä mitään ja läskipossu on ollut diietillä joten ilman suupalan palaa, so sad.:D Helmi oli ihan hirmu hurjassa vireessä, tohels menemään ja hauskuutti treenikavereita ihme loikilla ja riemukaarroksilla yms. :D Neljän minuutin paikkis piilossa, hienosti män. Jotain erilaisia pikku seuruupätkiä, hienosti män. Kaukojen alkeistreeniä, meni suht okost. Hitto kun liukuvan Helmin kanssa ollaan yhä ihan alkeistasossa, kepin kun ottaa pois niin liukuuuuuuuu.... prkl!
Lopuksi ekaa kertaa treeneissä ikinä, jokainen pääs yleisön eteen tekemään pienen kivan tempun. Helmin kanssa oltiin vikoja ja vedettiin oikee-vasen-SLÄP! Ja Hemppa veti ihan täysillä ja loppuun piruetit ja yleisö taputti kovaa ja nauro, Hemu jäi vielä pällistelemään ja esiintymään yleisön eteen, ihana:):):) Sitten kun se tuli sieltä mun luo, se heittäyty maahan ja alkoi pyörimään siinä vihreässä maassa, ikinä oo moista tehny.:D Siitä tuli sitten viherlappalainen.:) Meijän pien show-hemppa. :) oli ihan mielettömän kivat treenit! :)

Tänään herättiin 7:30 ja lähettiin Helmin kanssa Myllykoskelle lenkille Arton ja koirien kanssa.:) ja ahhh, kyllä oli mukavaa ja teki hyvää... Täältä kaupungin hälinästä äärimmäisen stressaantuneena ja väsyneenä maaseudun rauhaan, hyvää seuraa ja koiria ja niiden ilo, varsinkin Helmin, kun pääs potentiaalisten sulhoehdokkaiden kanssa koheltamaan... ihanaa:) olin kuin toinen ihminen kun läksin sieltä pois:) toisille arkipäivää ja pikku juttu, mulle äärimmäisen iso juttu, pienestä sitä voi tulla onnelliseksi! kyllä teki hyvää, kiitos! :) nyt taas jaksaa:) ... unohdin aamulla kännykänkin kotiin niin yhtään kuvaa en saanut onnellisista hetkistä:)

semmosta sheikkaa tällä erin! nyt saatan saada ehkä jopa ladattua muutaman kuvankin... koitetaans:)

rally-tokoon tutustumassa ekalla ja vikalla kerralla

Helmi ja lähistön Ransu-koira:)
Kolarinmäellä

Paperitehtaan varjossa

Nyt saa olla sohvalla:)
miksei mulla ole koskaaan bensaa:D

luksusta

ihana Vilma <3

Läskitokoilija:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti