18.2.2014

Eihän Kuusaalle kurjuutta kummempaa

Ja paluu blogin pariin vihdoinkin kun allekirjoittanut sai eilen internetin. Helmin kanssa ei ole sitten mitään ihmeellisyyksiä tapahtunut viimeiseen reiluun pariin kuukauteen, sen sijaan (yhteisessä) elämässämme on, pääpointtina puolisentoista viikkoa sitten tapahtunut muutto isosta omakotitalosta pihoineen kaikkineen pieneen kerrostalo yksiöön Kuusankoskelle. Idea oli lähes tulkoon päähänpisto, edellisenä perjantaina mulle heitettiin ajatus mahdollisuudesta muuttaa sinne ja sunnuntaina tein päätöksen että mehän muutetaan heti seuraavana vapaapäivänäni eli perjantaina. Ja tädää, tässä sitä ollaan. Jostain kumman syystä asiaa en ole edes kerennyt kelaamaan, kuinka merkittävä jne. homma on, kun mulla on  meneillään kevyt 16 päivän työputki (ainut vapari oli tuo perjantai 14.2 mutta se meni kokonaisuudessaan muuttaessa ettäjoo. Onneks huomeen on vapaapäivä... mutta loppu viikko töitä....) Chipakin jäi kotopuoleen Mylsälle, sen kerrostaloasumisesta kun ei tulisi sitten mitään.

Hempan kanssa ei täällä päin olla juurikaan kummosempia lenkkireittejäkään katella puhumattakaan puuhailla muuta. Mihinkään treeneihin ei olla päästy, viime viikolla päästiin vihdoinkin rally tokon pariin mutta taas tällä viikolla ei taas päästä... tänään päästäisiin tokotreeneihin mutta allekirjoittaneen pitää mennä hallituksen kokoukseen... että joo.. Tokotreeneihin tällä olis ihan hirmunen hinku! NO ENSI VIIKOLLA TSAIJJAIJAI <3 Helmi on täällä olon aikana pari kertaa päässyt kavereideni luokse hoitoon ekaa kertaa ja tosi hyvin on kuulema mennyt. Helmi on niin kiltti ja semmoen sydänten murskaaja. :) Kerrostalo elämäänkin se on yllättävän hyvin sopeutunut, muutama eka päivä oli vähän jännää aikaa ja ihmeellistä kaikkien äänten keskellä yms. ja kun tilanne oli vähän outo kun tämä siis on kaverimme asunto niin täällä on Helmin ystävien tuoksut. Millekkään äänille se ei reagoi onneksi. Alue on todella kiva, paljon pyöräteitä, metsiä yms. ja kauniita vanhoja puutaloja. :) Asunto on siis käytännössä ystäväni Minnan, täällä on Minnan huonekalut ja muutama mun ja tavarat on pääosin minun. Semmonen ystävän pelastuspaketti siis.:)

Oma tilanne töiden yms. elämän suhteen on koko ajan hyvin epävarma, viimeeksi kuviot otti kovasti takapakkia eilen mikä harmittaa ihan mielettömästi... Kun aurinko alkoi paistamaan vihdoinkin risukasaan, vedetään matto täydellisesti jalkojen alta. Koko kuvio on muutenkin aika hämmentävä... Mutta no can do, etiä päi, sanoi mummo lumessa! Kerran tämmönen mahollisuus tuli kuin tilauksesta ja mun elämä on ollut täynnä yllättäviä päähän pistoja niin pitihän sitä tätäkin niinkuin kyseessä olevaa viime huhtikuun keissiä koittaa. Joulukuuhun asti olin varma etten ikinä Myllykoskelta pois muuta mutta kui kävi. Ajatus alkoi muhimaan että miksipäs ei Kuusaalle, lähelle palveluita ja kavereita. Asutaan vieläpä Kouvolan ja Kuusaan rajamailla, lähin ruokakauppakin on hähää Citymarket kauppakeskus Veturissa. ;) Myllykoskella ei asu oikeastaan enään ketään muita kuin Arto perheineen (nyyhkis ja niitäkin niin harvoin enään missään näki ;( ) Autokin vetelee viimeisiään eikä mulla ole sitä varaa eikä järkeä edes korjauttaa eikä ostaa uuttakaan joten fillari saa näillä seuduilla nyt vähän käyttöä.:)
Toisaalta taas eilinen keissi osoittaa elämän yllätyksellisyyden mitä se osoittaa joka viikko, tiedä missä asutaan kohta ja mitä tapahtuu, meinaan kirjat ja osoite on yhä toistaiseksi Myllykoskella ja tämäkin asunto on vain väliaikainen, hohhoijjaa. Mutta suurimmat kiitokset maailman ihquimmalle vuokranantajalle, Minnalle, mielettömästä avusta ja mahdollisuudesta;)

Talven ja kevään niiiin kovat suunnitelmat on menny ihan nollille kasvain, mulla kun on aina niin hienot suunnitelmat jne. ;) Valkealan näyttelyyn unohin ilmottaa koiruuden, Kuopioon ei lähdetty, koetoimitsijakurssin muistin peräti kurssipäivän iltana että se siitä, samoin kuin kehätoimitsijakurssistakaan ei nyt mitään tullut.. Mitään lähitienoon suunnitelmia ei ole, tokokokeita vois katella joku päivä, mitään hajua niiden järkkäilijöistäkään ei ole. :o Tosin sitä ennen pitäisi treenata. ja paljon! hohhoijjaa sanonko taas. kyllä vituttaa olla taas näin aikaansaamaton:)

Kuva materiaali jää nyt varsin pieneksi, mitään uusi asunto- kuvaa en viiti laittaa, täällä kun on mulle niin varsin kotoisaa ;) eli muistuttaa koko ajan enemmän kaatopaikkaa kuin asuntoa:) järkkäriä ei ole tullu käytettyä aaaikoihin.
(tää kiva mobiililiittymä jumiittaa ihan sikana joten saldo saa jäädä pariin hassuun otokseen) (tai noh kuvia tulee joku päivä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti