26.12.2013

Perinteinen pieni kertaus vuodesta


Hyvää joulua vain. Joulumieltä ei ole tullut jostain syystä tänä vuonna yhtään tänne päin vaikka hassusti tää on muille yrittänyt tehdä joulua niin töissä kuin arjessa. Allekirjoittanu sai kaikenmaailman kivutkin pitkästä aikaa jouluksi niin eipä ole tartten juurikaan mitään syödä ja täten murehtia joulukiloista...:D Tosin eipä joulu ole mitään ilman lunta... Näistä syistä kuvasaldokin jää vain pariin. Koiruudetkaan ei häppösempiä lahjoja saanu, pari herkkuluuta ja leluja. Demppa aloitti kuin tilauksesta viime viikon lopulla juoksut ja muutaman päivän se oli ihan kärttynen pien bitch. :D Mm. ärähteli jatkuvast Tutulle, repi pöksyjä ja tuhos vimmatusti leluja ja masenteli. kurjaa olla nainen, I know. :D


Tonttu-däbä
Allekirjottanu sai maailman kauneimman Armadylliksen töistä:)
on se sit kaunis...

Pien kertaus vuodesta kuvien kera...


Tammikuu... oli kovia pakkasia ja hienoja ulkoilukelejä. Tokoa treenailtiin. Ei kummosempaa.Helmikuu... Tokoa ja agilityä, allekirjoittanut harkkaili tokokoutsina olemista. Tokossa pahasti kiinnostusongelmia ja agissa vireongelmia. Helmikuun lopulla Helmis aloitti ekat juoksut.

Maaliskuu... Ei häppösempää. Ekassa näyttelyssä käytiin, Valkealassa pentuluokassa ja tuloksenan narttupentujen toinen, tuomiona pikkasen possukunnossa. :D Maaliskuun lopulla juoksujen loputtua päästiin agilityn ja tokon pariin ja kiinnostus pitkään tökkineisiin lajeihin Hempan silmissä palas samantien.:) Ohjaajalla vähän niinkuin vaihtui työpaikka ja aikaa tuli taas enemmän.


Huhtikuu... Oltiin kivassa Mari Leiviskän tokokoulutuksessa. Savitaipaleella käytiin näyttelyssä, tuloksena JUN EH. Alotettiin vähän tokossa treenailemaan kisanomaista. Vaihettiin agilitymestaa. jännää!


Toukokuu... Uimista, se vasta Helmistä oli kivaa! Aloitettiin railakas mökkeilykesä. Agilityä pari kertaa ja lopetettiin se sitten... vähän vahingossa aikatauluongelmien takia. Suutuin ja lopetin myös tokokoutsaamiset, samoin kuin koko seuratouhu meni iha vituralleen... Tokoilut meni myös ihan vituralleen, Helmi sai Korian näyttelyistä tuomioks JUN H ja Chipa hyökkäs kaverin kissan kimppuun. Loisto kuukausi siis!Kesäkuu... Se alotettiin kivalla mökkireissulla jossa Helmin turkki meni ihan kamalaksi ja se piti 10 tunnin urakalla repiä pois. Kotkassa näyttelystä josta tuomioksi ylläri JUN H. Tokoilua ominemme. Hieno juhannus mökillä. Käytiin luonnetestiä kattomassa. Hemppa tapasi myös uuden bestiksen, auspai Kiukun.:)
Heinäkuu... Mökkeilyä. Alotettiin Arton ja Totin kanssa treenailut, pääosin kisanomasta ja Helmi edistyi ihan huimasti! Käytiin myös mätsärissä pyörähtämässä. Juoksut Helmi aloitti kuun lopulla. Ohjaaja vietti paljon aikaa töiden parissa.:)
Elokuu... juoksuisen Hempan kanssa ei pahemmin mitään tehty. Mökkeilyä ja uimista. Blogistakaan ei löydy yhtään tekstiä elokuulta. :O
Syyskuu... Kesän päättäreissä mökillä koiruudet sai uuden omistajan, Tauski Tiikerin.:) Tokoilua taas pitkästä aikaa, käytiin tokokoeura korkkaamassa Nastolassa pisteillä Alo3 139p. Tokossa alkoi edistystä tapahtua ja keksin kikkoja vireen parantamiseen... toko alkoi olemaan ihan sairaan kivaa!:) Paljon treenailua ominemme.
Lokakuu... Ominemme treenailua, ja seuran tokoja, toko oli sairaan kivaa. Eipä ollu kummepaa. Elo-lokakuu oli allekirjottaneelle tosi rankkoja kuukausia mutta lokakuussa alkoi aurinkokin paistamaan risukasaan. Hempan kanssa treenit tuotti ohjaajalle valtavasti mielihyvää ja pienistäkin onnistumisista tuli älyttömän onnistunut ja hyvä fiilis ja motivaatio kasvoi hurjasti!
Marraskuu... Tokoilua vain, oli sairaan kivaa. Näyttelyssä pyörähettiin Vekaranjärvellä tuloksella JUN EH. Ohjaaja kävi risteilyllä jonne valmistuminen vei vaan viikon ja siitä toipuminen toisen.:DJoulukuu... no eipä ole joulukuussakaan ihmeempiä ollu, kuin messarin reissu, sieltä tuomiona NUO EH ja päästiin koirakeilailua kokeilemaan esiintymiskehään. Tokoa muutama kerta ja sitte alkoi loma.


semmosta sheikkaa. toivotaan parempaa ens vuotta... noh toivoa saa:) mitään suurta ja mullistavaa ei ole tiedossa eikä mistään unelmista ny viitti ees enää alkaa höpisemään:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti