5.7.2013

DAA

Superlaiska bloggaaja ryhdistäytyy taaas.. hetkekksi. Kotkan näyttelyn jälkeen ei olla paljoa tehtykkään.:)

Juhannusta vietettiin railakkaissa merkeissä mökillä, Helmi mukana mut Chipa sai kotirotan virkaa jäädä toimittamaan kun sillä oli vähän vattakin aamulla sekasin;) Harmitti joo ihan hirveesti:))) Helmi näytti mettäkoiran taitojaan ja metsästi meille ruuaksi hiiren, kiltisti tappo sen mutta ei pistäny poskeensa.:) Tehtiin hieno juhannuskokko, lopulta oli vaan vähän sytyttämisongelmia niin siinä kun oli vielä vähän hiiliä niin meikähän kekkas nakata sinne vähän bensaa. Noh, pääsin ainakin selkäkarvoistani eroon.:D Kyl palomies iskä ois ylpee tyttärestään...:D Juhannusyön tunteina alko myös ärsyttämään kymmenmetrinen mänty joten meikä metsuri otti käsisahan kouraan ja kaato sen siitä veke. Ideahan oli se, että kun ei sitä perinteistä juhannustaikaa minnee pellollle päästy tekemään, niin toimiihan se varmasti niin, että pistää kokonaisen männyn tyynyn alle niin näkee tulevan aviomiehensä unessa. Niinhän siin tais käydä, näin meinaan unta Arvi Lindistä.:))
Kameran muistikortti jäi kotiin joten tuli vaan pari kännykkäräpsyä otettua ja niissäkään ei Helmistä näy.


nyt ei jaksais lähtä mökille!!


maailman hienoin kokko?
Juhannuksen jälkeen käytiin vikoissa ohjatuissa tokoissa. Oli sairaan kuuma, tehtiin vaan pari juttua ja ne oli yllättäen jotain plösäilyä.. Cooling coat kyllä autto mukavasti ja on ajanu asiansa helteisinä päivinä. Ollaan kyl oltu tokossa myös joskus enen kotkan näyttelyä, mitään en kyl siitä muista.

vikat tokot, lomille lomps!hepuli:)

meil päin asuu tälläin vihanen kuovi, meinas nappaa chipanki suihinsa!

Sunnuntaina alle kolmen tunnin yöunien jälkeen silmät ristissä auton rattiin ja suunta kohti Haminaa, lappalaisten luonnetestiä kattomaan. Olihan sinne mentävä kun on pari vuotta pitäny mennä muttei oo päässy. Ihan mielenkiintosta juu. Saas nähä koska Helmin sinne vien, luuultavasti ens vuonna. Testasin samalla Helmin paukkuarkuuden ampumisten yhteydessä eikä se juurikaan hievahtanukkaan. :) Vähän otettiin viereisellä kentällä tokoakin, kokeilin taas paikkamakuuta et menin piiloon. Raosta näin kun perhonen tuli Helmiä tervehtimään ja Helmihän kekkas et on tärkeämpää metsästää tuo, sitte se nappas sen ja tuli samaten kauheen pahoillaan ja anteeks anteeks ihan kauheasti- asenteella mun luo.:D


Helmi sai uuen sydänystävän, auspai Kiukun:) oli meinaan ihan superihq!


Ryhtiliike tapahtu keskiviikkona meijän treenaamisiin, mut ei siitä sen enempää, katotaan kuukauden päästä miten tää pitää.:D Oon mä sentään jo käyny kolmeen päivään _peräkkäin_ treenaamas! Helmin kunnon kurinpitokuuri alkakoon.:D


Mitä kuuluu Tusselle?:D Tusse saattaa päästä toteuttamaan sitä mihin se on tarkotettu, sukulaismies, metsästäjä, ihastu siihen ja sano ottavansa sen ehkä syksymmällä testaukseen ja metsästämistä kattelemaan.:D no jo on aikakin, täyttäähän se koht 11.:D  Jos vaikka uuen kodin sais siitä;);););) Tusse on myös hommannu itellleen vihdoin ammatin, meinaan se on nykyään räätäli.:) Jokin päivä tossa noin se oli yksin mun huoneessa ollu ja keksiny että pöydällä on koiran nameja ja nehän pitää saada. No sehän kiipes sinne ja veti siten myös kaiken sieltä alas. Sitten se kaivo jostain mun hupparin ja repi siitä taskut kun niissäkin oli koiran nameja. Lopuksi kusas mun sänkyyn.:)
Keskiviikkona se taas protestoi kun ei päässy mukaan ja kotiin kun tulin niin oli se jostain kaivanu mun treeniliivin ja repiny taskun, missä ei edes ollu koirannameja kun olin sen just tyhejntäny.:) Noh mut idea hyvä, nyt taskusta tippuu ne namit suoraan suuhun niin ei tarvi alkaa kaivella mistään.:)
Juhannuksenakin se oli protestoinu kun ei mukaan päässy ja oli kussu mun matolle:) Et silviisii! Täl viikol kun pariin otteeseen on kavereita koirineen tullu kylään niin rontti on tullu keittiöön ja kaikkien nähtäes kussu samaan nurkkaan muutaman kerran???!! Oisko mitään innokasta kotia, joka huolis innokkaan 11 vuotiaan mettäkoiran kaverikseen?:)) Tekemist omistajalle ainaski riittäis, komentamist, korjailua, siivoilua yms.:)


hömppä kuvia:)
ohjaajat vähä virkistäytyys;D


Simooo!

kesän ekoist mustikois piti ofc piirakka väsästä

tää ohjaaja kävi tutustuus vähä toisenlaisiin eläimiin, Garra Rufa kaloihin:)
ja jalat kiittää! :)
jättipossuvauvat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti