16.6.2013

Kotka

Haha piti sitä Kotkan näyttelyyn lähtä, kun kerta oli maksettu ja H:ta parempaahan sieltä oli tasan turha odottaa.:D Ja niinhän siinä kävi että H napsahti.:D Tuomarina oli Riitta Lahtovaara ja arviointi meni näin: Hyvän tyyppinen, feminiininen, pitkä runkoinen narttu. Kaunis pää ja ilme ja liian haja-asentoiset korvat. Hieman pehmeyttä selässä. Pysty lantio. Hyvä häntä. Runko saisi vielä kehittyä. Riittävästi kulmautuneet raajat. Makaava karvapeite. Voisi liikkua tehokkaammalla taka-askeleella. Luonne ystävällinen.
juups joopa joo.:D asiaa ja asiaa. Pysty lantiota en ihan hiffaa, liittyy kait tuohon kaameeseen takakorkeuteen. Himputti, se oli jotenkin puol uninen ja korvatkin sojotti varmaan vaakasuoraan, hitto kun en ite honannu kehässä, oisin saanu ne äänimerkillä ylös.:D Potentiaalinen, ihq sulhoehdokas Risto vei sitten potin kotiin ottaen cacibin ja ollen rop. :) Myö katellaa noita näyttelyitä ehkä joskus ens talvena (messari?) ja annetaan Helmin kasvaa ja kehittyä ja kasvattaa uuden karvan.
Näyttelytuliaiseksi ostettiinkin Hurtan Cooling coat, saas  nähä miten toimii helteellä.:)

yks uusist lapparisuosikeist, Peikkovuoren Mary Lou eli Martta:)

1 kommentti:

  1. No höh, kyllä tollasella arvostelulla ois pitänyt vähintään se EH irrota. Makaava karvapeite - kai se makaa, jos pohjavilla puuttuu tyystin. Jotkut tuomarit ymmärtää tuon lapinkoiran kesäturkin paremmin ku toiset. ;)

    Synttärionnitukset neitokaiselle vielä tätäkin kautta, nätti tyttö olet! =)

    Kaveri osti koiralleen tuollasen viilennysmanttelin ja kuulemma toimii.

    VastaaPoista