6.6.2013

hömps

harvinaisen kauan aikaa on kulunu edellisestä kirjotuksesta...:) mitähän onkaan tapahtunu...
Ei olla tehty paljon midi, nautittu vaan kesästä ja chillailtu. Agilityssä ollaan viimeeks oltu äitienpäivänä ja tänkin viikon treenit on peruttu. Tokossa hmm viime viikolla, sitä edellisel ei taidettu?

Yks perjantai piipahettiin Kausalassa tokotreeneissä. Mukavaa vaihtelua, tehtiin esim. kiva hajutunnistus juttu, kapula taskuun vähäks aikaa, sitten koutsi vei sen paikkaan missä oli kepukoita yms. ja heti kun koira kikkas tökätä puhumattakaan ottaa palikan, palkkaus. Tehtiiin se pari kertaa, ekalla kerralla meni vähän aikaa kunnes hokas, tokalla kerralla honas jujun heti ja otti oman, jeee:) Tehtiin myös paikkamakuu niin, että käännyin sivuttain seisomaan sitä kohti ja meijjän välissä toinen koirakko harjotteli seuraamisia. Hienosti pysy paikallaan ja varsin kiva harjotus. Kokeilin myös pitkästä aikaa avon luoksetulon stoppia ja oli supeeer hieno, stoppas napakasti heti.:)
Tuliaisina tuotiin ilmanen laatikollinen naudan luita, ihan vaan kevyt iltapala koirille;)Viime viikolla ainaskin käytiin tokossa. Ensin käytiin koklaamas uutta agikenttää kun kiva ratakin siellä oli. Aata kokeiltiin ja meni tosi hyvin, toki ei toteltu ehdotonta hihnan käyttöä vaan samantien ilman hihnaa ja otettiinkin Aa vielä rataan mukaan ja meni tosi kivasti.:)
Tokot meni vähän pepulleen, Helmillä on meneillään vielä vähän tommonen 1v. uhma, keksi vähän omia juttuja, unohti ettei olla leikkikoulussa, säpsy jotain ötököitä ja ärsyynty vieressä olleesta häiritsevästä Bichonista. Tosin sitäpaitsi ei tehty kun muutama tylsä harjotus.
Lopuks käytiin ottamas pien pätkä agia, superlelu mukaan ja vitsi Helmi meni ihan sairrrrraan kovaa ja hienosti.:))))) jeejee:)))) Mukana radassa oli mm. A ja keinu!

Tokossa on jo jonkin aikaa tilanne, et jatkoryhmän jutut on niin läpikäytyjä ja aina samaa, juurikaan mitään uutta ei pahemmin olla saatu vähään aikaan ja osataan jutut ihan okst ja jutut on täten mulle aika tylsiä. Haastetta kaivattaisiiin, mut kisaaviin en oikeen viittis viel mennä.. ton ikäsen kans.. ja muutenki.. saas nähä mitä tehhään. muutenki oon taas ollu superlaiska kaikessa.:))

Koheltaja Helmi on keksiny kaikkea kivaa. Yks ilta käytiin läheisellä pellolla ja Helmi siellä innoissaan kieriskeli. Sisällä vasta hajusta huomasin että pelto oli lannotettu sian paskalla.........:):):)) Pari päivää, niin lenkillä koiruus keksi kieriä kunnon koiran paskoissa.:))) aikun ihanaa, oikein tyttömäinen koira.:)
Viime viikolla se sitten keksi pöllyttää vähän naapurin kisua, ei muuta kun autotielle ja tais saada kissan puuhun ennen kun totteli mua. Sitten illalla päätin antaa sen kulkea tän pienen pätkän meijän tietä vapaana vieressä niin eiköhän just tullu toisen naapurin kisu ja vähän pöllytti sitäkin ennen kun mua totteli.:) Tuli taas vähän perkelettä huudettua puol 12 aikaan yöllä, miksköän must ei oikein pidetä näillä seuduilla?

PaskaHelmi ja uudet kuosit:)

Pari kertaa ollaan myös mökkeilty, joskus toissa viikolla käytiin päiväreissulla kera Helmin uudet ystävät. Siellä sitten riekuttiin ja uitiin, ai että oli mukavaaa. :) Tusse jäi kotiin itkemään kun ei sitä vaan jaksanu...:D
Nyt viikonvaihteessa sain tilaisuuden olla pari yötä siellä kun sain sinne kahdet eri vieraat. Mukana kummatkin fifit ja taas oli paljon uimista, riekkumista, lenkkeilyä ja herkuttelua, omistajalla riekkumista ja rälläämistä, herkuttelua ja työtäkin.
Noh jotain ikävääkin, Helmin turkki on tähän mennes hyvin uimista kestäny kun sitä on vain vähän kuivailtu ja harjailtu, niinkun nyttenkin mutta hitto huomasin sunnuntain iltana että voi esteri, sen pohjavilla oli mennykkin iiiihan karseaks, huopaantunu täysin ja jumalattoman kokosia takkuja. Vähän yritin niitä siellä repiä, mutta lopulta takut sain pois vasta kotona, noin 8 tunnin "siistimisen" jälkeen ja voi itku minkä näkönen koira on nyt, karu luikkupeppu ja pohjakarvaton. Sille kun vielä tuli pari lähes paljastakin kohtaa. En vaan tajua miten se on vieläpä hetkessä menny semmoseen kuntoon, ei meinaan ollu muutamaa tuntia aikasemmin. No jos jotain hyvää, sillä on selvästi parempi olo ja vauhtiakin on enemmän.:) Noh, näyttelyihin mennäänkin sitten aikasintaan ens talvena, kuviakaan ei enään taida tulla ainakaan puoleen vuoteen.:Dd
Helmi myös maanantain aamulla keksi miten pääsee uimaan, kun annoin sille uintikiellon ettei pahemmaksi mene, noh kävi pyörimäs taas kasassa paskaa.:)) ihanaa:)) Oli myös ihanaa herätessä, kolmen tunnin yöunien jälkeen, astua tussen oksennuksiin, mitä se oli vääntäny kolmelle matolle.:) Oli myös ihanaa astua nurinpäin olleeseen rautanaulaan mikä uppos jalkaan noin sentin verran. Yhtään ei sattunu eikä ooo kipeä ollu.:) yms yms ymmmss kaikkee kivvaaa, hieno päivä sanoisinko.:)
No mutta muuten varsin kiva reissu, ainakin la ja su.:)

mökkeily on iihanaa:)


Helmis ja uudet ystävät:)

Taikapurossa

hehe


Helmi ja bestis Halla

mökkipaapa poltti nenänsä ja silmäkulmat :D


PaskaHelmi taas ilosena:D

Suomenniemen uudesta näköalatornista

TakkuHelmi tornissa


Chipalle iski korkeenpaikan kammo eikä se uskaltanu
keskitasanteelta tulla ylös eikä alas:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti