17.2.2013

On taas vähän jääny...


chillisti......:D

 
Meinaan maanantaina treenattiin agia ja tiistaina tokoa ja sensemmoista. =D

Agilitystä en kauhiasti muista... Oli julmettoman pitkä rata ja siitä tehtiin sitten kohtia jotka meni suht ok... oli uusia vaikeita juttuja ja ne sitten oli _vaikeita_. Keppejä meni tosi kivasti vrt. edelliseen kertaan. Lopuks otettiin radan loppupätkää, suurin piirtein suora, ensin mutkaputki, hyppy, suora putki ja pari hyppyä. Homma tyssäs suoralle putkelle, siis en sitte enää millään saanu menee sitä sen rakastamaan putkeen, koska se niiiin himoitsi mulla ollutta narupalloa:D Ei se mitää kuullu, näki vaan silmissä sen pallon. Lopetettiin homma siihen.

himputti kun on tullu muutaman kerran aina treenien jälkee kirjotettuu millanen rata jne... eihän niitä tällein sunnuntain muista=D Tiistaina oli vuorossa tokoa tauon jälkeen. Enstee meicä taas apparikouluttajana, vähänks on kivaa olla kakkoskouluttajana, hyvin pien ajatusmaailma avartuu mut sit ei taas juurikaa tartte miettii et mitäs sit eikä tarvi olla äänes mut pystyy pikkujutuis autella mitä osaa ja seurata homman menoa.:D
Tokost en tietenkää hirmust muista.:D Käytii alon liikkeit läpi ja huomas tosiaan et ollaa oltu tauol, liikkeestä seisomiset ja maat oli täyttä hepreaa, seuraamises jätätti yms. Ainut hieno oli paikkis, hitto kun en palkannu sitä siin vaihees ku tulin sen eteen ja hokenu paikkaa, sivulle ku tulin ni sehän pompsahti heti, voi nenu sentäs, ja jäi sit tietyst ilman palkkaa vaikka oli maannu hienost paikallaa....... Hyppyy ei viititty ees yrittää ja luoksetuloaki vaan ihan luokse tulemisena.
 Eniten hyötyä illassa oli, kun Artsi kokeili Helmin kanssa seuraamista. Tosi kiva nähä ekaa kertaa sivusta katsoen miten se menee ja miten se käyttäytyy uutta ohjaajaa kohden. No sehän näytti omaan silmään tosi kivalta, jätätti vaan tietenkin välillä. Helmille iski myös samallainen kuurous nähtyään kivan vinkulelun, ei sitte millään meinannu maahan mennä. =D Lopuks vähän näyttelyseisomis harjotusta, enemmän hyötyä kerrasta kuin kaikista nlyharkoista yhteensä mis ollaan käyty. :) Kiva ilta. =)

Tänään tapahtu joku maailman ihme, kun mentiin hallille harjottelemaan kahestaan!! siis ihan oikeesti mitä ihmettä?!?! Otettiin teemaksi liikkeestä maahan meno (LMM :D) ja paikkis. Aluks homma oli tosi kivaa, pienen virittelyn jälkeen homma luisti tosi kivasti, se osas lmm:n miltei heti, jeejee. No sitä intoa kesti ehkä 5-10min. sitte homma alko maistuu ihan puulta ja sitten ei yhtäkkiä muistettukkaan mitään eikä toteltu eikä tasan seurattu eikä mitään. kyllä vitutti, ensin oli niin kivaa. Pidettiin tauko ja leikittiin ja silti homma ei sujunu. Jollain ilmeellä sain kaks iha ok suoritusta tehtyä, sitte riitti. Jossain välissä otettiin paikkamakuu, se sentäs suju hienosti. Lopuks seuraamista _yritettiin_ lopulta sain sen liikkumaan  jotenkin koko ajan kehumalla ja syöttämällä. voi rähmä kun otti päähän!! Sitte otettiin vähän agia, putki, muutama hyppy ja muuri melkein ympyrässä, no siinäki oli vähän että en tee eikä huvita mut lopult kunnon kehumisel ja houkuttelul se meni ja sil oli hauskaa :) Sitten mentiinki kirjetalkoisiin ja siellä olikin pari pientä russelia, ei hirveesti Helmistä tykänny ja Helmi oli koko ajan ihan hui apua:) ja väsyny treeneistä:) vähän sai turpiin kun meni toisen lelulaatikolle:D
Pimu eli Cimulin Yönmusta
Helmin sisko Pimu valitettavasti etsii uutta kotia perheessä sattuneen sairastumisen vuoksi. :( Yritin äiskää puhua, josko se huolis oman lapinkoiran mut ei se lämmenny :( Eikä omaan tilanteeseenkaan sovi oikein vielä toinen penneli. Toivottavasti sisko saisi uuden kodin ja mielellään lähiseuduilta:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti