3.2.2013

ei mitääään:))

ei olla tehty sitte juurikaan mitään ihmeellisyyksiä, vaik olin tän viikon perjantait lukuunottamatta vähä niinkun saikul;) laatikkosettiä aloin uuestaa opettaa, uuel laatikol, se on nyt öö... jonkinlaises vaihees=D yks päivä Chipa oli yleisönä, katteli niin surullisena vieressä niin päätin sitte vähä opettaa sillekki jonkinlaist laatikkojuttuu ja vähänks oli pappa innoissaan ja oppi heti ja nopeammin ku Helmi ja maltto pysyy paikallaan:) ihq. jotain helppoo pitäis kummallekki opettaa, oon vaa muutaman kuukauden yrittän miettii et mitä:D no ehkä joku päivä.....
Tiistain kävin tokotreeneis apparikouluttajana, olipas mukavaa:) Jotain jopa aloin hoksaamaanki ja uskalsin avata suuni.. Helminkin otin mukaan chillailemaan vaan, jatkoryhmän treenejä katellessa oli ihan rauhallinen. Pääs myös matkustamaan Artsin autossa, takana Turon kanssa ja oli ihan rauhallinen, nukku vaan:) kiva koira:)

Ilmotin myöskin sen ekaan näyttelyyn, Valkealan ryhmikseen ens kuun alussa. Pitää sitä kerran pentuluokas pyörähtää. hui apua jänskää jo kauhiasti! Helmi protestoi ajatusta ja puri näyttelyhihnan katki seuraavaan aamuna:):)) fiksu koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti