19.12.2012

slut slot sloppen!

Maanantaina käytiin agsaamassa, jeeje! Helmis oli hallille tultaes ihan jeeeejeee ja vapaaks kun pääs nii samaten moikkaamaan putkia ja keinua:) Oli joku perus simppeli lyhyt radan pätkä ja meni ihan hyvin, se sisäls muutaman hypyn, renkaan, putken ja muurin. Vähän jotain pientä negaa. Muiden harkates, otettiin enstee paikkamakuu ja jeejee, onnistu hyvin ja aika oli n. 3.5min, haloo siis kun yks vetää putkirallii vieres ja toinen puomii ja keinuu, hyvin pysy silti! :) Kerroin ja näytin Helmin ongelmia tokossa ja kuinka kaikki on ottanu vähän takapakkia ja Maria vinkkas ylioppineelle, tulevalle uhmikselle kunnon taukoa, samoin agista. Agissa varmaan käydään kerran sitte parin viikon päästä ja sit pidetään ainakin tammikuu taukoa. Rallitettiin lopuks treenikaverin kans tehtyä simppeliä hyppy-putki-rallia ja sehän olikin kivaa, siihen oli hyvä päättää tän vuoden agit!:) 

Tiistaina tokoa. Lähimpä taas ensin leikkimään koulutusavustajaa, mitää en osannu enkä tienny mut what ever. Sitte tokoa Helmin kans. Ideana vaan, että toko on kivaa ja pilkkua ei viilata nyt sit pätkääkään, josta koutseille sanoinkin. Onnistumisia: paikkamakuu, (ilman hihnaa!!) liikkeestä maahan meno suht hieno, ollaa harjoteltu sitä peräti kaks kertaa, ja noutoharjottelua, se sai hienon etenemisen, kun kekkasinki viskellä kapulaa ja pentu ottikin sen suuhun ja jopa toi sitä! jeejee! Muissa jutuissa oli enemmän tai vähemmän epäonnistumisia mut mitä väliä oikeesti.. (toisten mielestä semmoin peli ei vetele!)
Nyt voiski sanoo koko seurast kaikkineen ¤%((&ASSADSDA!!!!¤%#¤"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fuck:)
Kotoon toki perinteisest opetan nyt Helmille et (onnistuneen) kauden päätteeks herkutellaan, kumpikin.:)
Nyt meijän tokot jää määrittelemättömäks ajaks tauolle, palataan ehkä joskus keväällä. Pyritään olla tekemättä mitään liikkeitä kotona, ainut mitä vois tehä, ois toi noutaminen kun se kert sittenkin vois onnistua.:)

Sitten Helmille tavotteita ens vuodelle...
-alon liikeet kuntoon, tokokoe uran korkkaus, avon liikkeiden tsekkailua
-agista en osaa sanoo juuurikaan mitään, muuta kun vaikkapa kaikki esteet haltuun, kepit hienoon jamaan ja kontaktit
-näyttelyistä (vähintään) EH, muutamassa vois käydä, uran vois korkata pentuilussa maaliskuun alussa Valkealassa tai junnuissa Savitaipaleella huhtikuun alussa
-lonkkakuvat ja simmut tutkitaan
Eipä muuta:) todennäkösesti ei viel ens vuonna kokeilla muita lajeja, joskus sitten.

Chipalle terveitä eläkeläispaapapäiviä

Meikälle...
-kärsivällisyyttä, aikaa, jaksamista ja tahtoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti