16.12.2012

Ollaan myö.. käyty harkoissa

Meijän harrastamiset on ollu ny vähän viivalla... Agilityä ei oo ollu kahteen viikkoon, viime viikolla en harkkoihin päässy, tällä viikolla ne peruttiin. No huomenna sitten, jee.:) Sitte tuleeki taas parin viikon tauko kun joulu ja uv osuu maanantaille :/
Tokossa toki ollaan käyty, viime sekä täl viikol. Ihan kivahan se oli käydä kun ei oltu kotoon yhtää harjoteltu mitään:) ja samat virheet toisti toisiaan:) tän viikon harkoissa jee ekan kerran onnistu paikkamakuu, tarpeeks kun palkkailin. sitten kun uskaltais sen hihnan ottaa pois:) joo tiiän et ketään se ei pure, kattomaan saattaa mennä mut on vaan selkäytimes et turvallisuuden vuoks hihna kaulaan, no jossaa vaihees sitten... Hyppyä on kummallaki kerral harjoteltu, se on vähä niiiin ja näin... kun Helminkin mielestä sitä hyppyä on niin kiva vain hypellä eessuntaassun:) ja paikalla seisominen siihen asti kun haluan- pitää saada ekaan kondiksee, liikkeestä seisominenki on ihan ok siihen asti kun tuun sitä lähemmäs nii se ennakoi ja käy istumaan. jes. no jos sit ens vuoden puolel, ei olla tälläkää viikol harjoteltu laisinkaa, hienoo:)) eikä tulla ens viikollakaa, on taas vähä kiireinen viikko:)

Löysin jemmasta nutrolin sennu pullon jämät ja alotin Chipan kans kokeilun taas ja mitä!! Siit tuli taas kun uus koira!! Esim en ois ikinä uskonu näkevän sen _juoksevan lumihanges lelun ja Helmin peräs_!!! ja paapa menee lenkeil, haloo viel pakkases ja viimas, pääosin edellä!! Tsiesus mitä taika-ainetta:) Pitää vaan muistaa ottaa sitä kuureina, muuten teho häviää.

Meikä vietti viime viikonlopun messarissa, lähinnä vain lapinkoirakehän äärellä:) Tuliaisia tuli toki, ei mitään hyödyllistä juurikaan:) Keräsimpä itelleni kassillisen ilmast koiranruokaa :D Poikettiin paluumatkal Peten Koiratarvikkees, siis haloo, semmoset pitäis kieltää lailla, ihan liiiikaaa kaikkee kivaaa ja edullisesti! :)

Harmi kun en oo saanu aikaseks ottaa Helmist 6kk. seisonta kuvaa... no joskus sitten:) Se on alkan jopa kasvattamaa semmosta.. kunnon karvaa! Ja messaris lappalaisii katelles, ei se tunnukkaa enää lapinkoiraks hirmu pienelt. Pisiproblem on yhä problem:( Jouluun saa taas pisipöksyt et saadaa joulumatot lattioille. voi nenu sentäs!

Tsäbä markkinoilla
kyllä minä täältä tulen:)
Talven riemua:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti