27.8.2012

tokokokoe

eilen hommis tokokokees, meikä sähläriin sihteeröimäs. etenki evl sihteeröinti oli semmost sähläyst mult että... ja kannattaisko olla vähä enemmän hereil. :) mun heinii oli myös mm. arvostelulomakkeitten kirjottaminen, osallistujalistojen tekeminen ja pakasteiden paistaminen. koko vkl oli yhtä unohtelua, eilenki unohin vaikka mitä ja esim lauantain aamul tein osan arvostelulomakkeist ja pistin yhtee kansioo ja otin töihin ja kopion siel sit nipun osallistujalistoi ja ku tulin kotii, honasin et nehän jäi töihin :) no eiku tekee uuet lomakkeet, sit toki meil piti olla tulostupaperii mut ei ollukkaa, eiku illal abcin kautta ja joskus yöl nooralt tultua viel listojen kimppuun. :)
noh koe saatii vedetty läpi loppuu mut kohen alko vituttaa koko meininki ja kaikki ja en kyl tiiä meenks lokakuun kokeesee hommii, vaiks meenki ens kuus suorittaa koetoimitsija kakkosen tokon osalt tosin sen virallistamises menee varmaa ikuisuus.

pentu oli mukaan ja olikin mun huomion keskipiste koko ajan... :D ja keräs huomiota ihmisilt :) käyttäyty tosi nätisti ja oli rauhallinen. :) ja sillehän löyty monta dogsitterii. :) oonko vähä itsekäs, otin kuvat voittajist mut yhtää kuvaa en ottanu kilpailevist, sen sijaan kamera täytty kyl pennun kuvista... :D (muutama alla olevist Ellan käsialaa, kiitos:) )
julmaa:(juu voitettiin :)Aku setä :) hihnatki sopi yhteen :)

alkaa jo tää jatkuva palkintojen pokaaminen väsyttämää!

juu osaa se jo seistä käskystä... tai sitten ei :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti