13.8.2012

Helmi lääkärissä ja Helmille uusi koti...


mistähän sitä alottais jos jaksais jotain kirjotella... :)
Vauva kasvaa hissukseen, ainakin karvaa on tullu vähän lisää ja korvat alkaa nousta. Chipalta opitaan ei niin hyviä tapoja. :) Tänään eka täys voitto, söi kaikki ateriat kokonaan!!  :)) jeejee! Napukat on sille kyl vähä niinku iyyy, eihän semosii prinsessat voi syyä... sen sijaan esmes meijän firman nakit ja ylikypsä kylki vaan hujahti mut atrian nakit oli kans siis vähä niinku hyh! ruoka myöskin syyään mielummin lattialta kuin kupista ja sillä on kiva leikkiä!Sen sijaan vettä se juo ihan tolkuttomast!
Vauvva pikku hiljaa alkaa vissiit tajuamaan sisäsiisteys juttuja, nyt on opittu tekemään paperille! koirat oli kotoon tänää muutaman tunnin ja kun tulin, Helmi ei ollu tehny mitää ja ku vein heti ulos nii teki heti sinne, jeejee! :)
On oppinu istumisen ja kevyen maahan menon, hissi opetellaa sit joskus. Lisäks en oo varma tajuuks se mikä on oma paikka, tuntuu myös tietävän hyvin et esim saunaan ja Tussen pedille ei mennä, menee silti ja lähtee ku leppäkeihäs ku huomaa et mä huomaan :D On oppinu myös räksyttämään ja murisemaan ihanaa:):)):) Seuraavana operaationa mm. odottaminen ja seisominen, Tussee en oo ikinä saanu opetettuu seisomaaa joten saas nähä mitä tästki tulee.... :)
Tussen mielest pentu sais palata sinne mist on tullukki, hemmetti saa kaiken huomion ja repii korvist ja hännäst! Paljo se siltä kestää, pitää itekki aina yrittää kieltää sitä roikkumast siinä ku huomaa et Tussee kyrsii ja kovast, lopult se aina väsyneen sit rähähtää ja kovaa.

Keskiviikkona hmm käytiin seuran treeneis kerjäämäs huomiota ja kattoos alkeisryhmän treenejä. :) Tyttö oli tosi nätisti koko ajan eikä reagoinu toisiin koiriin juurikaan, vilkuili vaan vähän. Tarja täti oli innoissaan. :D
To tai pe käytiin eka lenkki parin talon päähän ja sen jälkee ollaa lenkkeilty muutaman kerran. Eka lenkki oli tooosi jännä. :)
Lauantain käytiin taas kentäl riekkumas, yritti ensin vähä lälläslää ota mut kiinni leikkiä mut mä vaa lähin menee nii kyl se siit tuli perää :D se on alkanu tekee moist leikkii kotoonki jes! Kentän laidalle tuli pari länsigöötanmaanpystykorvaa, ne oli kähkähin mielest tooosi jänniä, halus vaan leikkiä ja helmii ujostutti. :D
Sunnuntain illal käytiinki homeetal, ensin hallien ympäri lenkki kaikkien koirien kans, vähä oli Helmist taas jännää! niin monta koiraa :) Sitte Chipan kans agilityä, kyl oli pojal mukavaa! kepit meni ekal kerral kokonaa oikein, jeejeee! :) Sitte Chipa oli onnessaan, jätettii pentu autoon ja käytiin pien lenkki vieläpä vapaana, ihanaaa :)
Tänää kävi visiitil Noora ja Halla tyttö, nyt vauva jopa leikki, kyl oli mukavaa juosta ja painii ympäri pihaa! Äiskän liljapenkkiki pistettii uuteen kuosiin. :) Halla opetti myös pennun murisemaan ja räksyttämään luulle :D:D pentu jopa loppujen lopuks räksytti ja hyökkäili hallaa kohti syödes luuta, ekaan kun sai kokee samaa koittaes varasta Hallalt luun. Meijän Chipa kun ei osaa puolustaa ruokaansa eikä lelujansa! Noh mut sit käytiiki lääkäris, meinaa ottaas ekat rokotukset, Nobivac kun on mahollist ottaa jo kasi viikkoseen, siihen ei emon vasta-aineet vaikuta, siispä tuuril myö ollaa treenaas jo kuukauden pääst. :) Vauva käyttäyty taas koko reissul tosi nätisti, ei ees huomannu ku piikki pistettiin. :) Ruokinnast ei tarvi olla huolissaan, ell sano et pentu syö niin paljo ku se jaksaa ja sillee et ei mitää hätii :) Kehu hyväst rotuvalinnast, se kun on niin terve rotu. :)
Illal käytiin taas kentäl ja pennun pisimmäl lenkil, vapaan kentäl ja hiekkatiel, pari kertaa meinas jäädä ja lähtä jopa vähän karkuun mut mä vaa lähin menee nii sielthän se tuliki! Sain illal vihdoin järkkärin huollost ihanaa. :)
Sittte Helmi saikin uuden kodin...

ruokakupis tulee hyvät unet:)

Käh ekal lenkil :) välil pitää pitää tuumaustauko!


Sattumalt lidlii tuli halpoi porttei myyntii!
minna tädin sylissä :)

portti erotti rakastavaiset toisistaan:,(
pyöräilijätaapero:)

vapautan sinut, "ystäväni"!


käytii tutustuus koiravankilaan:D

moi kaikki kuumat urokset, ottakee yhteyttä!

äiskä teki chipalle uuen pedin :)

älä sittenkään jätä minua...!
ruualla on kivaa leikkiä:)

Käh viidakossa!

mä tahon kyl ton!

pentu tipahti ojaan:DHelmi sai uuden kodin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti