23.10.2015

Väsy

Syksy vyöryää eteenpäin joulua kohti. Meidän syksyyn ei kuulu oikeastaan kummosempaa. Agilitytreeneissä ollaan keretty käymään vissiit kolme kertaa tänä syksynä ja tokossa 3,5 kertaa, huimaa, nimimerkillä aina iltavuorossa..


Mintun kanssa ollaan käyty parissa mätsärissä, joskus elokuussa oltiin Korialla jossa pentu sijoittui muistaakseni sinisten pentujen neljänneksi. :) Treenaamatta kehään mutta jotenkin se tais käyttäytyä. Syyskuun alussa käytiin AitoVetin mätsärissä, saatiin punanen nauha ja oltiin yllättävän pitkään punasten kehässä, oltaiskos oltu periaatteessa punaisten kuudensia. Kehäkäytös oli jo parempaa pienen kehää edeltävän treenin ansiosta... :D

Helmin kanssa käväistiin muutama vk sitten Lappalaiskoirien erkkarissa Lahdessa ja odotetusti EH:n se nappasi seuraavanlaisella arvostelulla:
"Voimakasrakenteinen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Aavistuksen pitkä kuono, hyvä otsapenger. Ilme saisi olla perhmeämpi. Hyvä runko. Riittävät kulmaukset. Takaraajat hieman ulkokierteiset. Oikea karvanlaatu. Pohjavillaa niukasti. Normaalit liikkeet ja luonne."
Mun mielestä sen liikkeet oli aika karseeta niinkun aina... :D Päivän parasta antia oli kuitenkin shoppailureissu Kärkkäiselle... :D
Helmi osaa aina ton edustamisen :D


Sunnuntaina olis Mintun tarkoitus aloittaa misseily ura Lahden pentunäyttelyssä. Mulla onkin tp mutta kasvattaja vinkkasi laittamaan säpolla aikataulutoivetta ja sitten tulikin viestiä että toive toteutettu ja pääsen itsekin näyttelyssä käymään! Kessupentuja on ilmoitettu peräti 8! Marraskuussa olis tarkoitus lähteä Jyväskylään viikonlopuksi. Alunperin oli ideana ilmottaa kumpikin, Minttu kummallekkin päivälle ja Helmi yhdelle mutta hintaa moiselle lystille olis tullut törkeät 116e, joten ilmoitin vain Mintun, Helmi saa lähtä mukaan seurapiirineidiksi. :) Riemu repeää kun lähen reissuun kahen koiran ja kasan tavaraa- kanssa junalla tai bussilla.... huoh

Paras paikka Iitissä, Hiidenvuori <3

Viime ajat itseni on vallannut väsymys ja pohjattoman stressin suossa rypeminen. Varsinkin elo- ja syyskuu on moisia ollut ja tuoreessa muistissa on jos jotain.. Omatunto jälleen kolkuttaa kun en ole jaksanut puuhastella koirien kanssa oikein mitään. Pääosin teen iltaa ja en vaan ole koskaan oikein osannut hyödyntää aamupäiviä mihinkään treenaamiseen tms. Marraskuussa on onneks tarkotus pitää n. viikon loma Jkl näyttelyn tienoilla, pääsee täältä tuppukylästä edes hetkeksi myös muihin maisemiin ja ajatukset muualle. :) Saattais taas jaksaa pitkälle kesään! Asiaa ei auta se että ens viikolla joudun vihdoin luopumaan kuukaudeksi - pariksi ajokortistani nuoruuden törttöilyiden takia eli hej på dej muu maailma koiratreeneineen yms, me ollaan täällä korvessa! :) Kaikessa on tietysti hyvät puolensa ja se tietää pakollista rauhottumista.. ja rahan säästöä.:D Toivotaan sille ajanjaksolle myös koirille juoksuja!Mintulle on alkanut viime viikkoina vihdoinkin kasvamaan aivot! :D Siitä on oikeasti tullut ihan kiva ja mukava, meikän pikku frendi joka änkeää jatkuvasti syliin yms. :D Sen lisäks kasvanu tosi nätiksi! Pikkuhiljaa jos sitä vaikka alkais tässä näin jopa kouluttamaankin! :D Tokoa ei olla tehty juurikaan ja sen seuraaminen on ihan hirveää hyppimistä 90asteen kulmassa enkä mä ees osaa korjata sitä.... ei ehkä pidä edistää enempää. Oon harkinnu, jos hakeutuis sen kans alkuvuodesta esim Marian johonkin aamupäivän agiryhmään Tai Lahteen johonkin.... Se ois kyl niin Minden laji!  Jos ei niin sitte odotellaan 1 vuotis synttäreitä ja seuraavaa KSSKn agin alkeiskurssia. Tokossa vois olla tavotteena kisat ens vuoden syyskuuhun mennessä (1,5v. ois silloin.) Kivaa on nykyään se että oon päässyt eroon paineista, että muut odottaa suorituksia yms. Mun koira, mun säännöt ja mä teen mitä mua huvittaa. :) Vaik odotettaiskin niin what ever?


Minde tänään, nopea napsastu ennen kun akku loppui kamerasta :D

Helmi se on koira parhaassa iässä. Aina sen kanssa treenatessa etenkin tokoa se on niiiiin intoa täynnä ja onnellinen että... :) Uuden avoimen liikkeet ois sitä paitsi muuten ihan ok, liikkeestä istumista pitäis enemmän tehä, ruutuun vähän sijottelua että menis taaemmas, seuraamisessa oli joku peruutus tms mitä en kyl osaa opettaa ees ja noutamisessa palauttamista treenata mutta muuten ois ihan hyvä. Pitää alkaa harkita alkuvuodelle jotain koetta, jos sais nyt vaik sit treenattua... ? :D Minden kanssa Hemmulla menee ihan hyvin ja siitä onkin tullut aloitteen tekijä ja kova leikkikaveri kun minde on kasvanut. Samoin siitä on sitten tullut Miden puolustaja ja remmirähjä sillon kun (eli aina) Minde on mukana. hohhoijjaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti