Ohjaaja

Marika
Ikää 23 vuotta
Kotiseutu: Kouvostoliitto
Ammatti: äkäinen kaupan tätiMaailman laiskin koira"harrastaja." :) Koiraharrastusten pariin ilmestinkin vasta keväällä 2011, kaverin pitkän houkutteleman saateltuna, ensin naksutinkoulutuskurssille ja siitä suoraan KSSK:n tottelevaisuuskoulutukseen, koirakaverina silloin 8 vuotias mäykky Chipa. Tokon tiellä ollaan, heti alkoi kiinnostaa kaikenlainen oheistoiminta, kuten talkoilut kokeissa, tokosysteemin kehittäminen yms. ja jossain välissä tuli oltua tokotoimikunnassa ja hallituksessakin pari vuotta. Keväällä 2012 Chipa jäikin eläkkeelle, välissä tuli vähän kaverin koiran, slk Vilman kanssa vähän tokoiltua ja kesällä 2012 muutti suomenlapinkoira Helmi meille. Helmin kanssa harrastetaan pääosin tokoa. Tulevaisuudessa omiin koiramaisiin suunnitelmiin kuuluu itseni kouluttaminen, tokon koulutusohjaajakurssi, tokon koetoimitsijakurssi ja ehkä jopa liikkurikurssi. Koetoimitsija 1. on tosin jo käytynä kröhöm... :)

Ohjaajana ja yleensäkkin luonteeltani olen rento enkä mikään tarkka enkä toisaalta omaa juurikaan teoreettista tietoa, mulle tärkeintä on pienetkin onnistumiset ja hauskan pito, riittää hyvin seiskan-kasin arvonen suoritus, kun perusasento on vähäsenkään sinne päin ja askeleita jätöissä ottaa vähemmän kuin kymmenen askelta:)

Tällä hetkellä asutaan Helmin kanssa kahdestaan Kuusankoskella kerrostalossa hrr. Olkkaria koristaa joskin akvaario. Rakastan luontoa ja rauhallisuutta ja haaveissa onkin muutto rivariin johonkin päin Kymenlaaksoa tänä vuonna (mielipide asuinpaikasta muuttuu viiikoittain.:) ) Jos en vaparilla hengaa koirien kanssa, vietän aikaani tietokoneella ööh... Onneksi silloin tällöin päästään mökillemme Suomenniemelle nauttimaan luonnon rauhasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti