2.3.2013

Näyttelyuran korkkaus:)Helmisen kanssa startattiin näyttelyt tänään Valkealan ryhmiksessä, ekan ja vikan kerran pentuluokassa. Tuomarina toimi Esa Ruotsalainen ja arvostelu män seuraavanlaisesti:

Mittasuhteiltaan hitusen pitkä. Kevyt piirteinen pää, jossa kuono-osa saisi olla voimakkaampi. Vahva, hieman ylipainoinen runko. Riittävä luusto ja kulmaukset. Hyvä karva. Hännän kiinnitys saisi olla korkeampi. Liikkuu ikäisekseen hyvin. Miellyttävä luonne.
Tuloksena narttujen toinen ilman kp:ta.

:DD Se ois sitten diietin aika:D hupsista vain. Jännästi sillon tammikuun alussa ell sanoi, että Helmi tartteis hieman rasvaa luiden ympärille ja aloin syöttämään sitä vähän enemmän kaikin puolin ja nyt se on vähän liian pulska:D Silloin joskus myös kysyin ohi mennen kehäsihteeriltä kaupassa, oisko suositella miten sais vähän lihotettua ja nyt se olikin liian pläski, nolooo:D
Muuten olin arviointiin tosi tyytyväinen, ainut mitä en ümmarra tuota hitusen pitkää runkoa, ei se kyllä mun mielestä oo. Tuomari kehui kovasti hyvän näköistä liikkumista.

Helmis oli tosi rauhallinen koko ajan ja kuuliaisempi ja kiltempi moneen kuukauteen. Oli suurimmaksi osaksi kevarissa nukkuen, aattelin että se sieltä murtautuu mutta tyytyikin vain kattelemaan muita. Pariin kertaan vähän leikittiin toisten koirien kanssa. Uroksetkaan ei juurikaan ollu kiinostunut Helmistä. Kotimatkalla poikkesin ostamassa itellein uuet juoksulenkkarit;);)

Meidän näyttelysuunnitelmat menee näillä näkymin niin, että käydään Savitaipaleella kuukauden päästä virallinen luokka tsekkaamassa ja seuraaviin geimeihin mentäis ehkä syksyllä.

tää misseily on ihan typerää!

2 kommenttia:

  1. Onnea vielä tätäkin kautta! Hienostihan se meni. =) Pakko myöntää, etten itekään ymmärrä pitkää runkoa, ei se kuvissa ainakaan näy. Mut liikkeet ja luonne, ihan mahtava juttu! Rapsutuksia tyttöselle!

    VastaaPoista
  2. Helmis kiittää tätäkin kautta:) Aivan, itelle tärkeintä on juuri liikkeet, luusto ja luonne:)

    VastaaPoista